Малко повече от 16 000 са закупените билети за финалния

...
Малко повече от 16 000 са закупените билети за финалния
Коментари Харесай

Финалът Ботев - Локо чупи рекорд по билети

Малко повече от 16 000 са закупените билети за финалния мач на шампионата за Купата на България сред Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив), който ще се играе на 15 май от 19.00 часа, оповестиха уредниците от Професионалната футболна лига.

В понеделник и вторник от 11 до 19 часа ще работи и касата пред стадион " Васил Левски " /ул. " Гурко " /, както и цялата система на Eventim в страната.

Напомняме на последователите на футбола, че дуелът Ботев Пд - Локомотив Пд е разгласен за " рисков ", което значи, че в деня на мача (15 май 2019 г.) няма да се провадават билети на касите на Националния стадион. Надяваме се, че всички искащи да посетят финала ще се възползват в точния момент от основана организация за разпространяване на билети.

БПФЛ изрича своята признателност за огромната съпричастност към организацията на дуела на управленията на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив), Община Пловдив и Областната администрация на града, Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР - Пловдив. Призоваваме последователите на тимовете към толерантно държание в деня на мача и по време на самия край. Нека всеки поддържа обичания си клуб с ангажираност към историческия темперамент на спортното събитие за град Пловдив и шампионата за Купата на България.

За тези, които не знаят,
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР