Малко напитки могат да се мерят с чара и мистиката

...
Малко напитки могат да се мерят с чара и мистиката
Коментари Харесай

Виното като афродизиак

Малко питиета могат да се мерят с чара и мистиката на виното, когато приказваме за наслаждение. Още в историята обратно виното е било свързвано както с празнуване, по този начин и с романтика. Неслучайно виното се счита за афродизиак.

Независимо дали обичате бяло вино, алено вино или розе – сигурно се радвате на насладата от потреблението на обичаната напитка. Когато пък виното е споделено с обичан човек, то несъмнено може да ускори половото предпочитание. По какъв метод тъкмо виното работи върху индивида, трансформирайки се в афродизиак?
Ролята на алкохола
Известно е, че алкохолът има някои физиологични резултати върху тялото. Той забавя мозъчната функционалност и понижава задръжките, действайки като депресант на централната нервна система. Когато се употребява умерено, алкохолът има успокоителен резултат, което може да накара хората да се усещат по-отпуснати и по-малко самосъзнателни. В резултат на това човек, консумиращ вино, може да стане по-самоуверен и отворен във връзка с интимности.

Важно е да се подчертае, че несъразмерната консумация на алкохол, включително и вино, може да има назад влияние. Ето за какво, с цел да употребявате виното като афродизиак, сигурно не би трябвало да прекалявате с него. Пийте толкоз, че да ви стане по-отпуснато, усмихнато и игриво в полов проект, само че без да губите положителната си преценка.

 Добави изложение

Има данни, че злоупотребата с алкохол може да наруши половата интензивност при мъжете, да понижи възбудата и при двата пола и даже да докара до краткотрайна еректилна дисфункция. Освен това несъразмерната консумация на алкохол може да докара до неприятни избори по връзки на полови актове.
Сензорна прелест на виното
Виното има какво да предложи, когато става въпрос за сетивни преживявания. Блестящи цветове, изкусителна аромати и невероятни усети способстват за привлекателността на тази обичана напитка. Първата глътка качествено вино може да задейства вкусовите рецептори и да даде звук за необикновено полово преживяване. Виното се дефинира като афродизиак и тъй като оказва помощ за повишение на настроението, като се изключи че предизвиква релаксацията. Консумацията на вино покачва равнищата на ендорфините – хормоните на положителното въодушевление. Всичко това води до по-голямо предпочитание за още приятни преживявания – включително и полови.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР