Малко над година измина, откакто легендата на Левски Николай Илиев

...
Малко над година измина, откакто легендата на Левски Николай Илиев
Коментари Харесай

Разкритие: Искат Левски да фалира и да започне от долните дивизии!

Малко над година измина, откогато легендата на Левски Николай Илиев даде последното си изявление за родна медия. Сега той още веднъж разяснява протичащото се в " синия " отбор за " Тема спорт ".

" Сигурен съм, че това не е единствено мое мнение, а и на хората, които обичат тима - това не е техният Левски. Той би трябвало да бъде построен от български футболисти, най-много с такива от школата. За страдание, по този път, по който освен сините са тръгнали, а и другите отбори в България, в никакъв случай няма да имаме мощен народен тим и ще копаем непрестанно дъното ".
 Левски и Ростов си стиснаха ръцете за бразилец
Левски и Ростов си стиснаха ръцете за бразилец

Ето какъв брой ще коства нападателят на руснаците

" Не знам за какво всички, които са отговорни за тази обстановка в Левски, споделил съм доста пъти през годините, не са подведени под отговорност. Знаете от кои би трябвало да са потърсени. Да натрупваш задължения и да оставиш Левски с 30-35 милиона, не знам какъв брой тъкмо бяха първоначално.

Виждате, че ЦСКА стигна до банкрут. Чувал съм, че някои хора са желали да създадат същото и с Левски, и да се стартира от долните дивизии. Мисля, че с тази неповторима аудитория, която имаме, няма по какъв начин да се допусне това. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР