Малко момиченце от Турция пропътува хиляди километри на три гуми.

...
Малко момиченце от Турция пропътува хиляди километри на три гуми.
Коментари Харесай

200 Хонди от цял свят огласиха Главната СНИМКИ

Малко момиченце от Турция пропътува хиляди километри на три гуми. Родителите на 3-годишната къдравелка бяха инсталирали сцециална каросерия за нея, с цел да ги съпровожда в парадната обиколка на Пловдив на притежателите на паметни мотоциклети Хонда модел Gold Wing. До на следващия ден в града ще тече интернационална среща на така наречен мототуристи, притежатели на тези машини.

Над 200 Хонди, окичени с национални флагове на разнообразни страни потеглиха доскоро от хотел SPS и дойдоха шумно на площада сред общината и Градската градина. Ние не сме рокери, а мототуристи, и нашата цел е да опознаем разнообразни райони с традициите им, бита, кухнята и природата, изясни Петър Янков от „ Мото клуб Златно крило ”. Клубът е член на „ Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF “. Моторите Gold Wing са извънредно скъпи и първокласни, нов базов модел потегля от 35 000 евро, а най-модерните стигат и до 200 000 евро. Членовете на този клуб са състоятелни, с влиятелни специалности и над междинната възраст, уточни Петър Янков. Дори и сега из Пловдив шпори над 70-годишен мъж с Хонда.

В седмата интернационална среща на мототуристите в Пловдив се включиха над 400 души от 22 европейски страни, както и от Турция, Израел и Ливан.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР