Малко момче е починало, след като е получило редки странични

...
Малко момче е починало, след като е получило редки странични
Коментари Харесай

Усмихнато момче, 5, вероятно е починало от „редки странични ефекти от лекарствата“, разкри следствието

Малко момче е умряло, откакто е получило „ редки странични резултати “ от медикаментите, които е приемал, разкри следствието.

„ Усмихнатият “ Елис Джеймс Хамер-Холанд умря от панкреатит, който се появи, откакто му бяха дадени медикаменти, до момента в който беше подложен на интензивно лекуване на рак. Дни преди гибелта си петгодишното дете беше признато още веднъж в Кралската детска болница в Манчестър със мощна коремна болежка.

Елис беше лекуван за остра лимфобластна левкемия по време на гибелта си през април 2022 година който му беше диагностициран три години по-рано през август 2019 година Ракът визира кръвта и костния мозък и той беше единствено на три, когато беше диагностициран.

Годината преди гибелта му му беше дадена трансплантация на костен мозък и изписан от болничното заведение, защото лекарите са „ удовлетворени от напредъка му “, стана ясно от следствието тази седмица. Но след лумбална пункция Елис трябваше да бъде признат още веднъж поради мощната си болежка. Трагично, младежът умря в болничното заведение пет дни по-...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР