Малко хора знаят, че има домашни растения, които донасят късмет

...
Малко хора знаят, че има домашни растения, които донасят късмет
Коментари Харесай

Стайни растения, които носят късмет и щастие в дома

Малко хора знаят, че има домашни растения, които донасят шанс в къщата, както и че индивидът, който се грижи за тях е по-щастлив и богат. Някои от тези растения ще ви представим по-долу.

Спатифилум
Това цвете се предлага да се отглежда от жена, която мечтае за фамилно благополучие. То може да бъде засадено и от жена, която постоянно се кара с мъжа си. Това растение се назовава още “Женско благополучие ”.

Стайна теменужка

Това растение се смята за цвете на мира. Отдавна е известно, че в случай че отглеждате теменужка в дома си, кавгите сред членовете на семейството са извънредно редки. Също по този начин, това цвете е знак за честност. От душевно страдалчество ще ви помогне да се отървете бялата теменужка. Препоръчва се да се посади от човек, който сега се намира в много сложен интервал от живота си.

Китайска роза (хибискус)

Това растение е знак на Малайзия, както и на Хавайските острови. Препоръчва се да се засади, с цел да цари мир в къщата. То също се счита за растение на пристрастеността.

Восъчно цвете (хоя)

В доста страни това цвете се сервира като жива валентинка, символизираща пояснение в обич. Това доста внимателно и красиво растение да се отглежда в спалнята.

Мирта

Няма по-добър подарък за хора, които наскоро са свързали ориста си с брак, от миртата. Факт е, че това цвете е в положение да притегли благополучие към къщата, а мирът и разбирателството постоянно ще царят сред съпрузите.

Аихризон

Това растение се предлага да се засади от хора, които желаят благополучие в дома си. Също по този начин, аихризонът е в положение да притегли обич.

Калатея

Известно е, че това растение е в положение да избави фамилията, запазвайки съпружеското благополучие. Опитните хора поучават да поднесете калатея като подарък за тази двойка, която е на ръба на развода.

Хлорофитум

Това не доста ефектно растение има в действителност невероятни качества. В дома, в който пораства има взаимно съгласие и мир. Такова цвете се предлага да бъде засадено в офиса, където има доста хора в една стая, а по-късно кавгите сред тях ще бъдат доста по-малко.

Хлорофитумът също има друга неповторима дарба – може да пречисти въздуха в помещението, където се намира. Препоръчително е да го поставите в стая, където неотдавна е осъществен ремонт или където има закупени неотдавна мебели. Растението е в положение да всмуква всички нездравословни субстанции и неприятни миризми от въздуха.

Оксалис

Това цвете се предлага за развъждане от тези, които не могат да намерят своята половинка. Факт е, че то може да ви помогне да намерите същинската обич.

Антуриум

Това растение е доста потребно за мъжете. Смята се, че то им оказва помощ да възстановят и запазят силата си, тъй че се назовава “мъжко благополучие ”. Антуриумът се предлага да бъде подложен в спалнята.

Акалифа

Това цвете може да направи мъжете по-упорити и смели. На дамите дава мекост и женственост.

Циклама

Известно е, че това цвете е в положение да отбрани притежателя си от кошмарни сънища през нощта.

Растения, носещи неприятности

Все отново, би трябвало да се помни, че не всички растения могат да донесат единствено благополучие, има и такива, които са по-добре да не порастват в дома ви.

Така да вземем за пример, бръшлянът може да вирее в дома на човек, на който не може да се разчита. Това растение има доста мощна сила и по тази причина в стаята, където пораства, дребните деца спят доста неспокойно.

Друго мощно цвете е монстера. Все отново не всеки може да се възползва от него. Така че, то не може да бъде държано в къща, където има хора, които имат проблеми с гърлото. За да се отслаби силата на цветето, се предлага да му се върже синя лента (най-добре с парче скален кристал).

Ако решите да купите растение, тогава би трябвало да го извършите с чиста душа. Това значи, че не можете да си купите цвете, с цел да привлечете благосъстояние или обич в къщата. Трябва да обичате и да се грижите за растението, а по-късно то ще ви отвърне по същия метод.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР