Малкият самолет, който , е открит изоставен на летището край

...
Малкият самолет, който , е открит изоставен на летището край
Коментари Харесай

Самолетът, който наруши въздушното ни пространство, е открит изоставен на летище Търговище

Малкият аероплан, който, е открит зарязан на летището край Търговище, научи Moreto.net.

Окръжна прокуратура – Търговище управлява дейности по изясняване на елементи по случай с открит двуместен аероплан, зарязан на остаряло летище, намиращо се в село Буховци, показаха от прокуратурата.

Образуваното досъдебно произвеждане е по член 341б от Наказателен кодекс – „ който нелегално завладее въздухоплавателно средство, намиращо се на земята или в полет, или транспортен съд, намиращ се в морските пространства или във вътрешните водни пътища на Република България или в намерено море, или на неподвижна платформа, ситуирана върху континенталния шелф, или откри надзор върху такива средства, се санкционира с отнемане от независимост до 10 години “. Предстои осъществяването на оглед, както и събиране на данни по отношение на придвижването на летателното средство по интернационална линия.

Самолетът е открит през днешния ден при обход на вероятни места за кацане в област Търговище във връзка със случай, оповестен от Министерство на защитата на Република България, при който на 8 юни 2022 година ни. Според наличните досега данни машината е изхвърчала от Унгария и е прелетял през Сърбия и Румъния без утвърден летателен проект.

Работата по изясняване на всички елементи към случилото се продължава и все още под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в регионалния град.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР