Малката Катерина Кадиева е тръгнала по стъпките на известната си

...
Малката Катерина Кадиева е тръгнала по стъпките на известната си
Коментари Харесай

Внучката на Катето Евро пропя на испански

Малката Катерина Кадиева е тръгнала по стъпките на известната си баба, на която, естествено е кръстена – Катерина Евро. Едва 4-годишна, невръстната чаровничка  многократно участва в медийното пространство, а неотдавна даже и пропя.

Преди дни майка й, Таня Тончева, показа клип в обществените мрежи, на който дребната хубавица припява на испанската класика „ Por una noche ”. В поста си тя написа, че латинопесента й е обичана и детето може да се отдели от телефона по през целия ден. ``Май си имаме певица в фамилията?! Добре, че не схваща испански, а и не осъзнава какви ги прави майка й в клипа... Метнала се е на баба си  Катерина Евро - 100%. Не знам дали знаете, само че братовчедите на Катето Евро са едни от най-изявените музиканти в Албания, а татко й, т.е. дядото на Сашко, е оперен артист и учител по музика. Да не забравяме, че тя самата пее в „ Оркестър без име ”, споделя салса танцьорката.

Причината Катето да се омагьоса от парчето, е освен зарибяващата мелодия, само че и присъединяване на майка й във видеоклипа. Таня е в ролята на булка-прелъстителка, която вместо да прекара първата брачна нощ със своя брачен партньор, си потегля с един от музикантите на сватбата. ``Късметлията`` е нейният сътрудник - първенецът по салса и музикант Димитър Лазаров De Fuego, който е и главният реализатор в ``Por una noche`` #ЗаЕднаНощ. В песента вземат участие още Алфредо Торес и братя Санчез, които над 15 години са свирили в най-хубавите групи в Куба, Мексико и Испания. Линк към видеоклипа с Катето:  https://www.facebook.com/tanya.toncheva/videos/10157183486157731/ . Линк към песента Por Una Noche: https://www.youtube.com/watch?v=IRj5aiZkV_U .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР