Малката Галина , която носи името на известната си баба

...
Малката Галина , която носи името на известната си баба
Коментари Харесай

Сладката внучка на Глория стана на 3 – Галина е истинска красавица! (СНИМКИ)

Малката Галина, която носи името на известната си баба – Глория, отпразнува своя трети рожден ден. Естествено, мама и баба се бяха погрижили детското празненство да е на равнище, а рожденичката – пременена в хубав тоалет.

 Симона и Галина

Розовото бе акцент в украсата за празника, а компания на рожденичката правеха и емблематичните приказни герои Маша и Мечокът.

Порасналата девойка бе наконтена в бледорозова рокличка, като моделът блестеше и с спомагателна декорация.

 Галина рожден ден

От в този момент е видно, че дребната Галина е наследила хубавия ген на мама и баба, а ето ги и трите дружно:

 Симона Загорова щерка

 рожден ден Галина

Вероятно приказката е измежду обичаните на Галето, по тази причина и майка ѝ се бе постарала да съобщи духа на историята и с облиците на героите. Симона Загорова поздрави щерка си и в Инстаграм, като разгласява определени фрагменти от празненството. Тя призна, че Галина е нейният смисъл и е признателна за всичко, което е. Всеки ден от живота за певицата е споделен празник, а третият рожден ден – задоволителен мотив да ѝ пожелае да бъде честита.

 Глория внучка рожден ден

Снимките зарадваха феновете на Симона и болшинството не пропусна да я поздрави. Глория, както и прабабата на дребната също бяха показани на фрагментите. Дамите в фамилията имат традицията да са постоянно дружно по хубави мотиви и доста постоянно общите им снимки провокират вниманието на аудиторията. Така посред щедро розово и балони бе маркирана идната годинка в живота на порасналата девойка. Маша и мечокът пък поразително привнесоха в празника духа на приказката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР