Малкълм“ беше страхотен сериал, един от любимите ни. Донесе толкова

...
Малкълм“ беше страхотен сериал, един от любимите ни. Донесе толкова
Коментари Харесай

Сладурът Дюи от „Малкълм“ вече порасна. Ето как изглежда:

„ Малкълм “ беше страховит сериал, един от обичаните ни. Донесе толкоз доста смях на толкоз доста хора, че не можем да не изпитаме носталгия, когато се сетим за него.

Първата му премиера беше преди към 21 години и всеки от 151-те епизода беше гледан приблизително от 15 милиона души. Е, тези цифри не са изненадващи, като знаем какъв брой занимателно беше шоуто.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by La Maison de Vincent (@la.maison.de.vincent)

Той се върти към 14-годишния Малкълм, третото от четирите момчета в фамилията. Малкълм е най-умният човек в къщата с коефициент на просветеност 165, само че не е изцяло свестен от останалите членове на фамилията му. А и от света.

Създател на ситкома е Линууд Бумър, който споделя, че е получил ентусиазъм от персоналния си живот. „ Бях по средата “ (б.р. – на британски сериалът се споделя „ Малкълм в средата), споделя Бумър пред Los Angeles Times.

„ Бяхме пакостливи деца. След като майка ми видя пилотния епизод, нейният главен коментар беше: „ Няма да ти кажа [какъв] беше твоят коефициент на просветеност, само че сигурно не беше 165. “

Идеята за основаване на сериала не била прегърната с необятно отворени ръце от хората във Fox, само че президентът на малкия екран Дъг Херцог в действителност я харесаа. Той считал, че има капацитет, тъй като не приличало на никое друго шоу, предавано по това време. Той освен решил да го опитва, само че похарчи големи суми за рекламирането му. И постъпил вярно.

Сериалът оказа помощ на доста членове на актьорския състав да станат известни. И това включва освен младия Франки Муниц, който играе Малкълм, само че и Брайън Кранстън, който играе бащата на Малкълм Хел, Кристофър Мастерсън в ролята на най-големия брат Франсис, Джейн Франсис Качмарек като Луис и Ерик Пер Съливан като Дюи.

„ Малкълм “ получи седем номинации за Златен глобус и 33 номинации за Еми, като завоюва седем от тях.

Актьорът Ерик Пер Съливан беше единствено на 9 години, когато сериалът започва. Той взе участие във всеки от епизодите и неведнъж открадна шоуто с невероятната си игра. Днес той се пробва да води естествен живот и е податлив да стои надалеч от светлината на прожекторите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Sullivan (@erik_persullivan)

След края на сериала, Ерик взе участие във кино лентата от 2002 година Unfaithful и Christmas With the Kranks. Той също по този начин е работил като озвучаващ артист в „ Търсенето на Немо “ и „ Артър и минимоите “. След това той не се занимава с актьорство, съгласно IMBD.

Ерик учи в Mount Saint Charles Academy в Роуд Айлънд, само че по-късно се трансферира в Phillips Exeter Academy. Учи в Университета на Южна Калифорния (USC) сред 2009 и 2010 година

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Sullivan (@erik_persullivan)

Мислейки за ролята му на Дюи и гледайки негови фотоси от последните години, можем да се съгласим, че през днешния ден Ерик наподобява напълно друго. Той към този момент е пораснал, само че не е изгубил чара си, поради който всички го обичахме.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР