Мълчанието от страна на гръцкия министър-председател Алексис Ципрас за името

...
Мълчанието от страна на гръцкия министър-председател Алексис Ципрас за името
Коментари Харесай

Мълчанието на Ципрас за Македония изнервя опозицията в Гърция

Мълчанието от страна на гръцкия министър-председател Алексис Ципрас за името „ Република Илинденска Македония " продължава да ангажира вниманието на опозицията в страната , която упорства ясна позиция по въпроса дали публична Атина към момента договаря за него, съобщи " Фокус ".
Вицепрезидседателят на опозиционна партия „ Нова народна власт “ Костис Хаджидакис акцентира, че в границите на полемики в Народното събрание водачът на политическата мощ Кириакос Мицотакис на два пъти е настоял Ципрас да обясни дали диалозите за „ Република Илинденска Македония “ не престават.
„ Ципрас се направи на два пъти, че не го чува. Неговото безмълвие основава основателни опасения, че това недопустимо предложение, което е олицетворение на скопския иредентизъм, още се намира на масата за договаряния. Ципрас би трябвало ясно да отговори на въпроса на „ Нова народна власт “, безапелационен бе Хаджидакис.
Междувременно рундът от договаряния сред външните министри на Македония и Гърция, Никола Димитров и Никос Коцияс, не престават в Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР