Малайзийските власти съобщиха, че 18-годишната холандска манекенка Ивана Смит е

...
Малайзийските власти съобщиха, че 18-годишната холандска манекенка Ивана Смит е
Коментари Харесай

Разгадаха мистериозната смърт на милионерска щерка след секс със семейство

 Малайзийските управляващи оповестиха, че 18-годишната холандска манекенка Ивана Смит е убита, а не е починала при трагичен случай, както се смяташе по-рано.

В края на ноември 2019 година са били прегледани още веднъж събитията към гибелта на манекенката и полицията е възобновила следствието. Според думите на представителя на органите на реда в Куала Лумпур Хузир Мохамед, заради значимостта на следствието е образувана обособена работна група. Голото тяло на моделката бе намерено на 7 декември 2017 година наоколо до постройка в Куала Лумпур, столицата на страната, където живеели американският биткойн милионер Алекс Джонсън и брачната половинка му Луна.

Смит паднала от балкона им на 20-ия етаж, прелетяла 60 метра и се блъснала в покрив на височината на шестия етаж. В кръвта й са били открити следи от алкохол и опиати. На 6 декември двойката се срещнала със Смит в нощен клуб и я завели вкъщи, където правили колективен секс. Около седем сутринта моделката изпратила селфи на възлюбения си, на което тя театралничила с Луна Джонсън. След два часа и половина момичето било мъртво. 

Полицията е арестувала Алекс и Луна Джонсън след откриването на натрупа. И двамата твърдяли, че не са употребявали опиати през тази нощ и не са давали на Смит. Те декларирали, че моделката паднала, до момента в който двамата спяли. Малайзийските управляващи заподозряли съпрузите в приложимост на опиати, само че не съумели да го потвърдят, информира " Мирър ", представени от " Блиц ".

Две седмици по-късно Алекс и Луна Джонсън били освободени без обвиняване. Двойката избягала в Сингапур, а по-късно в Съединените щати. Тогава гибелта на Смит била считана за трагичен случай. Роднини на умрялата наели някогашния английски служител на реда Марк Уилямс-Томас за без значение следствие. Скоро той декларирал, че момичето е убито. Втора аутопсия, осъществена в Холандия, разкрила, че синините по ръцете и главата й са се появили преди рухването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР