Малък килим създава ненужен акцент: визуално се губи, бидейки в

...
Малък килим създава ненужен акцент: визуално се губи, бидейки в
Коментари Харесай

10 грешки, направени от тези, които просто искаха да направят апартамента си малко по-удобен

Малък килим основава непотребен акцент: образно се губи, бидейки в центъра на просторна всекидневна или спалня, той също събира доста прахуляк и бързо губи форма. Дизайнерите назовават този интериорен дизайн „ резултатът на пощенската марка “.

2. Монохромен интериор

На доктрина, стая в черно и бяло-сиви тонове наподобява ефектно и – би трябвало да дадете опция и на други цветове защото черният и белият цвят не пасват на всички сезони. Но това предписание работи с истинските дизайнерски мебели, а дизайнът на останалата част от жилището би трябвало да подхожда на мащаба и настроението.

3. Тропически щампи

Тапети и пердета, украсени с закачливи тропически шарки, постоянно се „ конфликтират “ с останалата част от декорацията. Факт е, че толкоз огромни и меки отпечатъци постоянно не подхождат на размера на стаята.

4. Къси пердета

Дължината на завесите доста въздейства върху това по какъв начин ще наподобява прозорецът като цяло. И това важи даже за най-малката неточност, когато те са с 1-2 см по-високи, да не приказваме за „ ултра късите “ пердета, които придават на интериора стар тип.

5. Маншети и покривки от полипропилен

Тези неща имат единствено един плюс: те са практични. Такива покрития са лесни за измиване и също така крият несъвършенствата на масата за хранене. Въпреки това, от позиция на декора, салфетката и полипропиленовите покривки са без значение.

По-добре е да изберете алтернатива от тъканта или да оставите масата в нейната “девствена ” форма, ограничавайки се до обособени салфетки за уреди.

6. Керамична плочка със фотоси

Тази плочка постоянно се избира за декориране на стените на кухнята или банята. За страдание, такова дизайнерско решение съвсем постоянно се отразява отрицателно върху възприемането на стаята: заради прекомерно огромни рисунки даже най-голямата стая ще наподобява дребна.

7. Неестетична вентилационна система

Дори в случай че създателят наподобява сдържана, образно добре то може да бъде доста опустошен от големите въздуховоди, които се простират от вентилационния отвор.

По-добре е да скриете съответните връзки в кутия за гипсокартон под тавана на кухнята. Друг вид е качулка с филтър с дървени въглища, който не се нуждае от въздуховод.

8. Блестящ тапет

Колкото и стилно да наподобява тапетът, остатъкът от искра и пръскането може да им придаде на ниска цена тип. По-добре е да се даде желание на матовите тапети, които са обезпечени, че ще се впишат във всеки интериор и няма да привлекат прекалено много внимание.

9. Защитни одеяла върху мебели

Тази техника дава огромна част от древността, тъй като даже в руските времена по този метод се опитвали да поддържат тапицерията на оскъдните дивани и фотьойли. Може би килимите могат да се оправят със защитната функционалност, само че те също рискуват да се трансфорат в същински прахоуловители.

10. Декоративни възглавници

Въпреки че тези възглавници са предопределени да украсят стаята, тяхното обилие може да докара до противоположния резултат. Освен това прекомерно ярките артикули, вместо да съживят монофоничната тапицерия на дивана или скучното було на леглото, ще провокират единствено пулсации в очите.

Такива декоративни детайли постоянно вършат интериора да наподобява разпилян и не прибавя комфорт към него. По-добре е да се ограничите до една необятна възглавница на главата.

И кои детайли бихте добавили към този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР