Максим Генчев не се отказва от идеята президентската дъщеря Дарина

...
Максим Генчев не се отказва от идеята президентската дъщеря Дарина
Коментари Харесай

Режисьорът Максим Генчев: Няма да сменя дъщерята на Радев!


Максим Генчев не се отхвърля от концепцията президентската щерка Дарина Радева да играе ролята на кралица Сара Теодора в новия му филм. Това призна самият режисьор пред " България Днес ".

" Защо да я променям, да не е прокажена? Дарина наподобява красиво, кралица Сара е била такава. Момичето лишено ли е от правата на българските актьори единствено тъй като е в роднинска връзка с президента? На кастинга пристигнаха 10 девойки, които аплайваха за ролята. Избрах Дарина, без да знам коя е ", споделя Генчев, който първоначално даже не афишира обществено в каква роля ще влезе младата студентка от класа на доцент доктор Пенко Господинов. Чак по-късно счита, че Дарина може да получи основната роля на кралица Сара Теодора.

" Откакто съм си направил режисьорски кастинг с актьорите, съм обявил това. Преди два месеца се случи то ", споделя Генчев.

Лентата, която ще прави режисьорът, се споделя " 1349-то лето господне " и е за цар Иван Александър.

Драмата с участите на президетската дъщеря в новия кино лентата на Максим Генчев се разигра в Народното събрание, след излъчването на лентата " Ботев " по Българска национална телевизия. Полемиката към качеството на кино лентата стана мотив за чуване на генералния шеф на медията Емил Кошлуков в парламентарната комисия по просвета и медии. Корнелия Нинова, която е член на комисията, попита Кошлуков за дъщерята на президента - 22-годишната Дарина, новия филм на Генчев и присъединяване на Българска национална телевизия в него. И видя там спор на ползи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР