Макс Кавалера и неговата банда Soulfly са едни от любимите

...
Макс Кавалера и неговата банда Soulfly са едни от любимите
Коментари Харесай

Големият МАКС КАВАЛЕРА отново идва в София със своята титанична банда и нов албум

Макс Кавалера и неговата тайфа Soulfly са едни от обичаните музикални посетители на българската аудитория. Всеки техен концерт у нас се трансформира в енергийна бомба, заредена с мощен тон, адреналин и нестихващо предпочитание да ги слушаш още и още.

В разгара на лятото ни чака следващата среща с именития бразилец и неговите музиканти, на която българските почитатели ще чуят онлайн популярните " Back to the Primitive ", „ Inner Spirit ", „ Eye for an Eye ", „ Prophecy ", " Kingdom ", " Tribe " и доста други убийствени шлагери.

Съвсем скоро се чака да излезе и най-новият студиен албум на Soulfly, който ще означи 20-та годишнина от издаването на дебюта на бандата - едноименния " Soulfy " (1998).

Името на новия албум към момента не е оповестено публично, само че едно е несъмнено - той изрично ще бъде нещо доста мощно! Както самият Макс споделя, стилът на албума ще бъде „ трайбъл траш " - самобитна композиция от трайбъл и груув части с перкусии, присъщи за ранния Soulfly и бързи дет и траш метъл детайли, които чухме в последния албум на Cavalera Conspiracy `Psychosis` (2017).

„ Опитах да „ сглобя " тези два албума и се получи ужасно! Новият Soulfly е в действителност доста трогателен и мисля, че уцелихме вярната посока. Марк Ризо направи супер откачени сола и по време на записите на целия албум издаваше странни звуци, които запазихме. Изключително съм удовлетворен и от сина ми Зайън, който записа барабаните. Стилът му на свирене ми припомня ранния Дейв Ломбардо, смесен с Bad Brains - супер енергични и леко безредни барабани, които звучат необикновено добре. Мога да кажа, че свършихме чудесна работа! " - споделя Макс.
Албумът е продуциран от небезизвестния Джош Уилбър, прочут от работата си с огромни имена като Lamb Of God, Gojira, Hatebreed и Trivium.

В поддръжка на новия албум Soulfly потеглят на огромно турне, част от което ще бъде и шоуто им на 6 юли в София. Гастролът ще премине през съвсем цяла Европа, като чакаме сериозен поток на почитатели от прилежащи страни за концерта у нас, защото единствено България и Сърбия са балканските страни, включени в графика на турнето.
Ще забележим Soulfly на 6 юли в състав: Макс Кавалера, Зайън Кавалера (барабани), Марк Ризо (китара) и Майк Леон (бас).

Концертът ще се състои на 6 ЮЛИ (петък), зала УНИВЕРСИАДА, 20:00 ч.

Продажбата на билети започва в 10:00 ч на 24 май 2018 (четвъртък) в цялата мрежа на Тикетпро в страната, бензиностанции OMV, комерсиалните обекти на Office 1 Superstore, Ориндж център, Usit Colours и други, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Първите 200 билета ще бъдат на промоционална цена от 35 лева, а след тяхното привършване, постоянната цена на билетите ще бъде 45 лева

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР