Макс Боудън се сбогува с EastEnders тази вечер в тъжни

...
Макс Боудън се сбогува с EastEnders тази вечер в тъжни
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders разбраха, че Бен Мичъл ще се завърне след изненадващото напускане на Макс Боудън

Макс Боудън се сбогува с EastEnders довечера в тъжни подиуми, до момента в който Бен Мичъл маха за довиждане на Уолфорд.

Бен беше шокиращо задържан по-рано тази седмица за предходна машинация, когато се опита да търси лекуване за Лола в Съединените щати. Сюжетът съответства с излизането на Макс Боудън, който напуща ролята си след няколко години.

Тази вечер почитателите видяха Калъм да се сбогува прочувствено и сърцераздирателно със брачна половинка си Бен, както и двамата схванаха там нищо не можеха да създадат, с цел да изчезнат всичко това. Въпреки това, някои фенове са уверени, че са забелязали диря, че може би Макс може един ден да се върне на площада, защото Бен или различен артист може да го размени и да стане седмото прераждане на известния воин.

Един почитател написа в Reddit: „ Знаем, че Макс потегля, само че никакво огромно изпращане не е разочароващо, даже и да е с белезници посредством затворнически ван. Тези подиуми за довиждане бяха трогателни, само че се усещат някак незавършени. Може би ще получим чао-чао-Ben6...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР