Македонците луднаха по една от най-красивите ни волейболистки. 19-годишната състезателка

...
Македонците луднаха по една от най-красивите ни волейболистки. 19-годишната състезателка
Коментари Харесай

Македонците луднаха по наша волейболистка прочула се с мерака си за Роналдо

Македонците луднаха по една от най-красивите ни волейболистки. 19-годишната състезателка на ЦСКА Мадлен Рашева се прочу при комшиите поради изявление, в което желае среща с футболната звезда Кристиано Роналдо. Преди време дългокраката госпожица от Кюстендил показа, че в случай че може да излезе с известна персона, това ще е точно португалецът.

От няколко дни изданията в Скопие не стопират да тръбят за хубавата нашенка. Не толкоз поради благосклонностите й към Роналдо, които надали са нещо изненадващо, колкото поради съблазнителния й тип. Твърди се, че някои фешън организации желаят да я прикоткат за модел, само че към този момент Рашева не желае да се отхвърля от огромната си пристрастеност - волейобла, написа " Уикенд ".

За персоналния живот на Мадлен не се знае доста. Напоследък обаче името на зеленооката хубавица се свързва с един от най-големите ни баскетболни гении – национала Йордан Минчев. Двамата се познават от много време, и се приказва, че сред двамата хвърчат искри. Засега обаче никой от тях не признава за освен това от другарство. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР