Македонското правителство одобри Договора за приятелство и добросъседство между България

...
Македонското правителство одобри Договора за приятелство и добросъседство между България
Коментари Харесай

Договорът за приятелство с България влиза в македонския парламент

Македонското държавно управление утвърди Договора за другарство и добросъседство сред България и Република Македония, който бе подписан от двамата министър председатели Бойко Борисов и Зоран Заев на 1-ви август тази година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Още през днешния ден Договорът ще бъде изпратен в Народното събрание за ратификация, заяви представителят на държавното управление Миле Бошняковски след приключването на постоянното съвещание на Министерския съвет в Скопие. " По време на днешното 43-то съвещание на кабинета одобрихме проекто-закона за ратификация на Договора за другарство сред Република Македония и Република България. Този поректо-закон ще бъде изпратен още на следващия ден /днес, бел.ред./ в Народното събрание ", сподели Миле Бошняковски.

Правителството утвърди и правенето на нужните документи за приемането на капиталов финансов пакет за построяването и подобряването на пътя от Крива Паланка до граничния пункт Деве Баир /Гюешево, бел.ред./ с Република България, който е част от Коридор №8, прецизира репортерът на БГНЕС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР