Макар вече да не е професионален спортист, Станка Златева продължава

...
Макар вече да не е професионален спортист, Станка Златева продължава
Коментари Харесай

Бомба в "ШОУ"! Станка Златева фалира

Макар към този момент да не е професионален състезател, Станка Златева продължава да се занимава с битка. След като се отхвърли от битката, тя отвори клуб в Сливен, където образова дребни деца, тръгнали по нейните стъпки. През 2012 година обаче петкратната ни международна шампионка опитва с различен бизнес – къща за посетители в Котел, поради който банкрутира. Златева вложила една камара с пари и най-после просто изгоряла.

„ Много бягане, доста тичане и най-после нищо не се случи. Изсипах една сума, която няма по какъв начин да върна “, споделя тя.
Затова е решила да се занимава с това, което в действителност може – битката. За година и половина работа с децата към този момент има първенци. „ Това е горделивост, самочувствие и вътрешно задоволство “, споделя тя. Като сигурност акцентира и пенсията, която се дава на олимпийските медалисти в България.

Тя продължава да си живее в с. Крушаре, Сливен. Животът на село й харесва. Там създава няколко сорта вино и към този момент самоуверено може да каже, че се е специализирала в занаята. „ Пак пребивавам по същия метод, само че напрежението не е към мен. Аз бях в действителност изчерпана. Много е тежко да се състезаваш 15 години на това равнище, да не си пропуснал състезание и подготовка. Когато се отхвърлих, напряко от бенефиса започнах строенето на залата и направих клуб. Нещата се случиха доста бързо “, споделя тя.



Имала проекти да направи околосветско странствуване, само че към момента не й остава време. Мечтае най-вече да посети Тайланд.
От битката й остават трайни следи - има доста болки в кръста, в коленете и глезените. Платила си е налога да бъде международен първенец. „ В този живот не може единствено да взимаш, би трябвало и да дадеш нещо от себе си “, безапелационна е Златева.

Животът я е научил, че същинските другари са тези, които са се появи преди известността. Има си стеснен кръг от хора, с които си оказват помощ и са постоянно на празници дружно. Много й се желае обаче да има деца и мъж, който да я схваща и поддържа. „ Подходящият ще пристигна, когато Бог е решил. Не бих се бутнала при някой ей по този начин и след това да си оскубвам косите. Чакам си принца на бялото магаре. Рано или късно би трябвало да се появи. Не си давам доста напън, не се притеснявам. По едно време ме бяха депресирали, като непрестанно ми споделяха, че ми е време. Вече модата е по-различна и хората се женят по-късно. Не съм изтървала влака “, тропа по масата Станка Златева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР