Макар шоуто Като две капки вода“ да стартира едва преди

...
Макар шоуто Като две капки вода“ да стартира едва преди
Коментари Харесай

Джулката сложи Мара Отварачката в малкия си джоб с певчески способности

Макар шоуто „ Като две капки вода “ да започва едвам преди няколко дни и фактът, че до финала му има цели 3 месеца, занапред се обрисуват сигурните финалисти в него. Това са актьорите Владимир Зомбори и Елена Атанасова, които изпъкнаха на фона на останалите участници още в първата вечер от новия сезон. Очакванията са, че те и отсега нататък ще вървят най-малко с крачка пред останалите участници.

 

И до момента Зомбори се радваше на солидна фенска маса, само че след първата му вечер в „ Капките “, рейтингът му се изстреля в космоса. Зрителите са безапелационни, че той е най-даровитият участник във формата тази година. След превъплъщението му като Джъстин Тимбърлейк, не може да се открие нито един отрицателен коментар за гения му.

И въпреки Зомбори да не можа да стигне до първото място в „ Х Фактор “ преди 13 години, то в този момент има всички шансове да бъде първи в шоуто за двойници, откакто справедливо събра оптималния брой точки от четиримата членове на журито, както и от зрителското гласоподаване.

Малшанс му отреди във второто предаване да имитира Адел, само че Зомбори към този момент си обезпечи летящ старт, който му подсигурява най-малко крачка преднина спрямо останалите участници.

 

Актрисата Елена Атанасова е съвсем сигурният идващ финалист. Тя също завоюва поддръжката на журито и публиката, представяйки се като Пинк. Звездата от сериала „ Ол инклузив “ сподели освен, че може да влиза в роля, а и да пее и танцува. Освен това публиката е склонна да гласоподава за нея и отсега нататък поради симпатичната й роля в комедийния сериал.

 

Макар и един от най-хубавите родни артисти, Наско от „ Б.Т.Р. “ не съумя да влезе безапелационно в облик, защото гласът му е прекомерно присъщ. Поради тази причина, той не се приближи задоволително безапелационно до вокала на „ Аеросмит “ Стивън Тайлър, който си избра да имитира.

Въпреки това той е харесван от публиката, която го изтласка нагоре в класацията със зрителския избор. За втория лайв му се падна Лучано Павароти, само че едно е несъмнено – даже и да не се приближи до осъществяванията на именития оперен артист, той безспорно ще получи още веднъж мощна зрителска поддръжка.

 

Засега в дъното на класацията остават две икони на силиконовата промишленост – Джулиана Гани, която призна в ефир, че не е наясно с какво тъкмо се занимава от професионална позиция и фолк дивата Мара Отварачката. Любопитно е, че Джулката я засенчи в личния й поминък – пеенето на чалга. Тя беше избрала ария от лекия род - „ Шоколади, бонбони " на Тони Дачева и Мустафа Чаушев, и се оказа по-добра от професионалната певица, макар че журито й даде по-малко точки. Зрителските мнения са безапелационни, че Гани е по-добра на сцената. Много хора се изненадаха от нейната благозвучност. Те очевидно не са в течение, че, преди да се трансформира в силиконовата кукла, Джулката е приключила музикално учебно заведение.

 

Мария пък, въпреки да не събра доста точки, генерира най-вече мнения. Повечето фенове споделиха, че не са разбрали на какъв език е пяла.  Тя трябваше да имитира гръцката звезда Елени Фурейра, само че съумя да я наподоби единствено на визия. Гласът й изобщо не се чуваше – може би виновност за това има озвучаването, само че подобен проблем не се появи при нито един от другите участници в шоуто. Танците също не й се получиха. Отварачката сподели, че сякаш доста се е готвила със „ комплицираната хореография ”, както самата тя дефинира танца си, само че това не пролича на сцената. Певицата едвам се поклащаше, възкачена на големите си подметки с платформи и тежки токове. Може би, в случай че се беше разтанцувала, щеше да падне.

 

Любопитно беше представянето на Панайот Панайотов. Най-възрастният участник тази година сподели, че желае още веднъж да се почувства като момче и прикани водещите да не го жалят, а да го взимат на майтап колкото си желаят. Въпреки това никой не си разреши тази екстра. Певецът беше извънреден в облика на Том Джоунс и беше награден с доста положително класиране. За втория лайв обаче му се падна Тина Търнър. „ Тръгвам си! Напускам ", разгласи Панчо, както музикантът помоли да го назовават занапред нататък. Но всички знаят, че няма по какъв начин да си тръгне, тъй като в привързан със стоманен контракт.

 

Иво Аръков и Християна Лоизу бяха най-безлични в първата вечер. Актьорът се опита да имитира рапъра Питбул, само че не се оправи добре, изключително с пеенето. Лоизу пък изпя извънредно добре един от шлагерите на Селин Дион, само че това не беше изненада за никого.

Тя на процедура не влезе в облик, а просто пя, което е нейна специалност и е естествено за нея. „ Следващия път не желая единствено да ми лежиш в леглото ", скастри я Фънки.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР