Макар семейството на актуалния ерген Александър Младенов да развива бизнес,

...
Макар семейството на актуалния ерген Александър Младенов да развива бизнес,
Коментари Харесай

Истината видя бял свят: „Ергенът“ Александър Младенов не е никакъв милионер

Макар фамилията на настоящия ерген Александър Младенов да развива бизнес, той е доста надалеч от милионер, за какъвто бе показан в шоуто „ Ергенът “. Това бил трик на продукцията, около който се надявали да има по-голям напор от участнички.

В реалност приходите на Алек са напълно естествени за родните мащаби и постоянно му се налагало да си прави добре сметката, с цел да може да му стигнат парите до края на месеца.

 

Част от феновете на риалитито към този момент започнаха да усещат, че нещо понамирисва и че неслучайно личността му е обгърната в цялостна тайнственост – единствено по този начин няма да се разбере, че той в реалност е надалеч от този, за който го показват. В няколко от интернет форумите даже се разяснява, че Младенов в никакъв случай не е имал другарка, защото желанията му били напълно разнообразни. Единствената причина, заради която опитал да си откри младоженка в шоуто, е желанието му за обикновено семейство. Далеч не можем да твърдим, че това е истина, само че е реалност, че тези клюки се ускоряват.

„ Алек все едно е осъден в това шоу. Стои като дънер и се държи изцяло несъответстващо. С целувките се пробва да заблуди хората, само че в действителност не знае за какво е влезнал във формата “, разясняват по-наблюдателните фенове.

 

Психоложката Ивелина, която бе най-възрастната участничка в сегашния сезон на шоуто бе безапелационна, че Алек не е влезнал във формата, с цел да си търси жена. Усещането й е, че предприемачът има проблеми с нежния пол.

В подкаста „ Надкаст “, тя даже го дефинира като нерешителен, което се усещало по думите и преглъщането му. Тя даже признава, че не знае за какво въобще се е записал за присъединяване и не е сигурна, че девойките го вълнуват.

 

44-годишната психоложка, която е упражнявала специалността си и към пандиза, разказа основния воин с много забавни изрази и акцентира, че при първата им среща е бил по-притеснен от нея.

Ивелина разяснява: „ Алек е нерешителен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбрах го, тъй като и аз се държа по сходен метод, когато ми е неловко и се усещам некомфортно “. Голяма част от феновете на риалитито поддържаха думите й, защото виждат държанието на Младенов, който меко казано се държи несъответстващо.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР