Макар и само 23-годишен, Валери Григоров - наследникът на шампионката

...
Макар и само 23-годишен, Валери Григоров - наследникът на шампионката
Коментари Харесай

Момичета, нападайте: Валери Григоров разгорещи мрежата с голи кадрu

Макар и единствено 23-годишен, Валери Григоров - наследникът на шампионката по спортна пукотевица Мария Гроздева, бе измежду любимците в четвърти сезон на „ Игри на волята: България “, само че изненадващо за всички напусна предаването след капитански елиминации преди повече от месец. 

Виж още: Грубост ли? Виктория от " Игри на волята " се оправда: Каквото повикало, такова се обадило

Самият той призна още тогава, че не е очаквал такова развиване на нещата. Въпреки положителната си физическа подготовка, регистрира като неточност, че не е наблегнал на решаването на пъзели, а това е основен детайл за спечелването на риалити формата. Все отново съвсем всяка борба приключва с този съставен елемент. 

Виж още: Харизматични, разумни и доста рискови: Топ 5 на злодеите на Marvel

Едно от нещата, с които ще запомним неговото присъединяване, е любовната му драма с танцьорката Мирела - макар присъединяване на някогашния ѝ другар. По подигравка на ориста тримата бяха в едно племе и в един миг връзките сред тях леко ескалираха. Очевидно е, че всички дами въздишат по него - несъмнено има за какво. 

Виж още: Да му завиди човек: вижте всички дами, с които Пийт Дейвидсън е излизал

Риалити звездата рядко споделя постове в обществените мрежи. За информация на дамите сега Валери няма половинка до себе си - нещата с Мирела не са траяли в действителния живот. След последната му фотография фенките ще бъдат сигурно още повече. 

Виж още: " Скъпи парцали ": Дани от " Един за различен " нахрани дамите, мацка му е вързала тенекиена кутия

Синът на Мария Гроздева влезе в " Игри на волята " в топ спортна форма, само че след излизането си звездата очевидно е траял с тренировките, тъй като сега наподобява още по-добре: " Недей по този начин,  юноша, че в този момент ще текнат едни женски реки и ще се наводни и небето с феромони ", разясняват завистливо даже мъжете.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР