Mакар и от Ботев да казват, че все още има

...
Mакар и от Ботев да казват, че все още има
Коментари Харесай

Ето каква заплата изпусна Неделев в Турция

Mакар и от Ботев да споделят, че към момента има късмет Тодор Неделев да бъде продаден в турския Трабзонспор, подобен съвсем няма. Причината е, че турците са се отказали, тъй като им е омръзнало да чакат отговор от халфа 7 месеца, като той даже не е погледнал офертата, оповестява " Меридиан мач ". Ако Неделев бе приел офертата, то за него щеше да има същински златен дъжд. Заплатата му на месец щеше да е към 90 хиляди евро, което прави над милион евро на година. В касата на " канарчетата " пък щяха да влязат сериозните 1,5 милиона евро, които в този миг щяха да са витално значими за клуба.

Причината от Трабзонспор въпреки всичко да склонят да чакат толкоз доста време Неделев, е родният управител Несим Нешадов. Само неговите контакти са предиздвикали турците, които ще играят в квалификациите на Шампионската лига, да дадат картбланш на Неделев.

Сега той остава в Ботев и през идващия сезон, след който договорът му свършва. Така Тодор ще може да подпише с различен клуб като свободен сътрудник, като в касата на Ботев няма да влезе и стотинка, вместо 1,5 милиона евро, които щяха да платят от Трабзонспор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР