Макар и останали с човек по-малко на терена през цялото

...
Макар и останали с човек по-малко на терена през цялото
Коментари Харесай

И с 10 души „орлите“ от U14 оскубаха „канарчетата“

Макар и останали с човек по-малко на терена през цялото второ полувреме „ орлите “ от групировката на Лудогорец U14 оскубаха с 2:0 пловдивските „ канарчетата “ в мач реванш от осминафиналната фаза на шампионата за Купата на БФС.

Момчетата на Милен Маринов заличиха единия гол задатък на Ботев от първата среща в 10-та минута. Голът осъществя Стелиян Белчев. Той получи пас от Виктор Иванов, преодоля директния си надзирател и с левия крайник прати топката в мрежата. До края на първото полувреме разградчани пропуснаха още три чудесни благоприятни условия за попадение. Стелиян Белчев не съумя за сантиметри да засече от упор на голлинията паралелно подаване от фланга. Останал самичък против вратаря на противника Калоян Георгиев стреля в тялото му, а Виктор Иванов не откри очертанията на вратата от два метра с глава.

Втората част не стартира добре за „ орлите “. Още в 36-та минута червен картон получи Радослав Коев. За нарушаването му бе отсъдено и най-тежкото наказване във футбола. Вратарят Алекс Панайотов обаче реагира превъзходно и избави дузпата. Намесата му стимулира до краен лимит момчетата в зелено и единствено три минути по-късно Калоян Георгиев опъна мрежата на пловдивчани за 2:0. Дори с 10 души гениите на Шампионите продължиха да преобладават на терена, като бързите им контраатаки всяваха ужас в защитата на гостите. До края на мача Джем Андонов, Стелиян Белчев и Ястиян Георгиев бяха покрай нов гол, само че малко не им доближи да отбележат.

Повече от удовлетворен съм. Отстранихме един от най-силните отбори в тази възрастова група и то по метод, който ще бъде запомнен. Благодаря на момчетата за мощния дух, волята, характера и майсторството, които демонстрираха през днешния ден на терена, разяснява след триумфа старши треньорът Милен Маринов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР