Макар и на 39 години, Мартин Камбуров продължава да е

...
Макар и на 39 години, Мартин Камбуров продължава да е
Коментари Харесай

Головият хищник Камбуров с поредно шампанско

Макар и на 39 години, Мартин Камбуров продължава да е главната движеща мощ на Берое. Когато не се виждаше по какъв начин старозагорци ще разбият бетона на окопалия се в половината си Царско село, ветеранът излезе на напред във времето и откри резултата в 70-та минута, което след това се оказа и решаващо за успеха.

И по тази причина напълно разумно читателите на GONG.BG му гласувахте безспорното си доверие и му връчихте с гласуването си наградата за Играч на мача. А Камбуров можа да почерпи в съблекалнята с бутилка шампанско за страхотното си показване.

За него вота си упражниха близо половината от нашите читатели. Това му разреши да изпревари с голяма разлика най-близкия си преследвач - съотборника му Ибрахима Конте. Африканецът се регистрира с втория гол в мача за успеха с 2:0.

За него обаче гласоподаваха по-малко от 20% и нямаше по какъв начин да оспори водачеството на ветерана. Челната тройка беше запълнена от състезател на достойния противник Царско село. До там се добра Ивайло Марков, за когтоо гласоподаваха по-малко от 10%.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР