Макар и млад Иван Рълев се радва на собствен бизнес,

...
Макар и млад Иван Рълев се радва на собствен бизнес,
Коментари Харесай

Иван Рълев: Не приемам грешките си като нещо, за което трябва да се разкайвам!

Макар и млад Иван Рълев се радва на личен бизнес, а единствено преди няколко седмици той завоюва и „ Игри на волята ”. И в случай че зъботехникът може да се похвали с сполучлива кариера, то това не важи за любовта.

Иван Рълев не може да задържи жена до себе си. Малко преди края на „ Игрите ” в предаването влезе някогашната му Йоана, тя обаче влезе не като негова обичана, а като негова другарка.

Рълев призна, че повода за раздялата им е невярност от негова страна. Иван сгафил малко преди да влезе в „ Игри на волята ”, а Йоана схванала и двамата скъсали. „ Безгрешният ” победител обаче не вижда нищо неприятно в постъпката си.

„ Не считам, че би трябвало да си прощавам изневярата ”, показа Иван пред Мон Дьо и добави, че „ не приема грешките си като нещо, за което би трябвало да се разкайва ”. Рълев споделя още, че в никакъв случай не би изневерил на индивида до себе си, в случай че той „ си заслужава ”.

С думите си Иван оправдава нелепата си постъпка (да изневери с друга жена на обичаната си), прехвърляйки виновността за случилото се на неговата някогашна – Йоана.  

Изневярата си Рълев оправдава с това, че по това време „ не е усещал поддръжката ” на обичаната си. След „ Игрите ” зъботехникът се опитва и с Денислава, само че и там „ любовта ” не потръгна и Иван заряза дамите, отдавайки се на кариерата.

Източник: nova.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР