Макар и бързи и с видими резултати три-, пет- и

...
Макар и бързи и с видими резултати три-, пет- и
Коментари Харесай

Ефективна тримесечна диета

Макар и бързи и с забележими резултати три-, пет- и седемдневните диети са нездравословни за организма. Освен това свалените най-вече осем кг от тези хранителни режими се връщат също толкоз бързо, колкото и са се стопили. Специалистите предлагат по-дълги диети, които не изтощават толкоз организма заради обстоятелството, че не са толкоз тежки.

Представяме ви ефикасна тримесечна диета, от която можете да свалите забележителните от 18 до 25 кг, като на всичкото от горната страна запазите усъвършенстваните си килограми и след нейния край.

Най-важното при този хранителен режим е да спазвате характерни цикли на хранене. Първият от тях е сред 4.00 и 12.00 часа. По време на него консумирайте минимално количество храна, като тя би трябвало да е формирана главно от плодове. Трябва да пиете и огромни количества вода.

Следващият цикъл на хранене е сред 12.00 и 20.00. През него хапвайте колкото желаете. Количеството на храна е безкрайно. Трябва да се съблюдават единствено характерните дни на диетата – като да вземем за пример в деня, предназначен за бобови растения, да се ядат единствено такива, а в белтъчния ден да има интервал сред храненията най-малко от 4 часа.

По време на плодовия ден е належащо да се употребяват повече плодове, само че би трябвало да се знае, че един тип плод се счита за едно хранене.

Последният интервал е сред 20.00 и 4.00. Той е предназначен за обработка на храната и през него не се яде нищо. Ако въпреки всичко гладът ви загризе, можете да го залъжете с един плод или чаша вода със захар.

 Успешно Отслабване

Диетата се състои от 4 дни постоянно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден. Тази диета се стартира постоянно с белтъчен ден, през който се употребяват месо, сирене, кашкавал, яйца, мляко и млечни артикули, спанак, ряпа, соя, зеле съгласно гореизброените цикли.

Вторият ден е бобов. Яде се ориз, зрял фасул, зелен фасул, грах, царевица, леща, картофи. През въглехидратния ден се употребяват тестени произведения и спагети, пица, сладкиши, а през плодовия – плодове по ваш избор, като значимото е да не смесвате разнообразни плодове при ястие.

Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие единствено вода. Важно е да се знае, че при този тип диета закуската би трябвало да е формирана единствено от плодове. След края й би трябвало да извършите най-малко двумесечна отмора преди да започнете хранителния режим още веднъж.

Установено е, че хората с нараснало кръвно налягане, спазвали тази диета, няколко седмици след започване й стопират да използват медикаменти за високо кръвно.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР