Макар Гуинет Полтроу винаги да е разкривала безсрамно всякакви пикантни

...
Макар Гуинет Полтроу винаги да е разкривала безсрамно всякакви пикантни
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу не била подготвена за това, което децата ѝ са научили за секса в училище

Макар Гуинет Полтроу постоянно да е разкривала нахално всевъзможни пикантни детайлности за половия си живот и любовта си към вибраторите, става известно, че не е била " готова " за степента, в която децата ѝ са научили за секса в учебно заведение.

50-годишната актриса, която се прочу с това, че е сътвори свещ за продажба, наречена This Smells Like My Vagina (Това мирише на моята вагина), описа в подкаста Call Her Daddy („ Обади се на баща си “) какъв брой доста са научили децата ѝ за секса в учебното заведение, в което са учили.

 Гуинет Полтроу

Да напомним, че актрисата има две деца от някогашния си брачен партньор Крис Мартин (известен като Coldplay) - огромната им щерка Епъл е на 18 години, а Моузес е на 17 години.

Пред водещия Алекс Купър тя си спомни, че когато се преместили от Лондон в Лос Анджелис, децата ѝ са ходили във " фантастично начално учебно заведение ", където половото обучение се преподавало още в шести клас - т.е. когато са били на 11-12-годишна възраст.

" Но аз в действителност не бях готова за информацията, с която те се прибираха вкъщи ", признава тя. 

" Никога няма да не помни по какъв начин Епъл и най-хубавата ѝ другарка Емили седяха в кухнята, като че ли цветът им беше изминал от лицето им.

" Те са ги научили на всичко, макар, че са били едвам на 11-12 години “.
Полтроу разкрива, че децата ѝ даже я питали: " Хората вършат ли това? ".

 Гуинет Полтроу

В Обединеното кралство всички възпитаници в междинните учебни заведения се образоват на секс, в това число на основни тематики като единодушие, полова употреба и полово здраве.

В същия подкаст носителката на " Оскар " отвори дума и за връзките си с някогашните си любовници Брад Пит и Бен Афлек, обсъждайки с коя от някогашните звезди е имала химия " любовта на живота си ", кой е бил по-добър в леглото и с кого не би имала нищо срещу да се види още веднъж.



Актрисата показа, че в действителност Бен Афлек бил по-добър в леглото, в сравнение с сексидола Брад Пит. На въпрос кой се целува по-добре, актрисата се замисли и отговори, че въпреки всичко и двамата се целували доста добре.
Но когато водещия зададе провокативния въпрос кой е бил по-добър в леглото, Гуинет отговори, че с Брад са имали огромна химия, само че Бен чисто механически бил по-добрият в полово отношение. След което засрамено отвърна, че не може да повярва, че щерка ѝ слуша това.


Гуинет си спомни по какъв начин се влюбила в Пит от пръв взор, той ѝ предложил брак, само че тя развалила годежа, смятайки, че е прекомерно млада за такава стъпка. Искала първо да развие кариерата си и тогава да мисли за брак.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР