Макар да се увеличава броят на българите, които не желаят

...
Макар да се увеличава броят на българите, които не желаят
Коментари Харесай

Барометър: Повечето българи са доволни от ГЕРБ и икономиката, но не и от доходите си

Макар да се усилва броят на българите, които не желаят да гласоподават на избори, към момента множеството от хората харесват ръководещата партия ГЕРБ и тя събира най-вече евентуална поддръжка, в случай че парламентарният избор беше през днешния ден, над 54% са удовлетворени от икономическия климат, само че в това време близо 60 % не са задоволени от приходите си. Това демонстрира социологическо проучване на организацията " Барометър България " измежду близо 900 души от друга възраст.

Преобладаващата част от интервюираните правят оценка позитивно икономическата конюнктура в страната, въпреки че не биха се отказали от нарастване на персоналните си доходи. Позитивната оценка за развиването на България намира отражение и върху политическите им пристрастия и стабилната поддръжка към ръководещата коалиция, означават от организацията.

Доволни от икономическата конюнктура и бизнес опциите в страната са 54.3%, на противоположно мнение са 35.7%, съгласно които икономическата обстановка в България е отрицателна, а 10% не могат да преценяват.



Традиционно при изследвания българите са недоволни от персоналните си финанси или считат, че би могло да са по-добри. И при настоящето проучване задоволени от личните си приходи са 34.7%, а 59.7% ги правят оценка като незадоволителни. Относително дребен е делът на тези, които нямат мнение или им е мъчно да преценяват позицията си по този въпрос – 5.6%.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР