Макар да е доста активна в социалните мрежи, Зорница от

...
Макар да е доста активна в социалните мрежи, Зорница от
Коментари Харесай

Зорница от „Игри на волята“ показа мъжа до себе си

Макар да е много дейна в обществените мрежи, Зорница от Непобедимите до момента не е разкривала кой е мъжът до нея.

21-годишната студентка от НСА показа серия от фрагменти на двамата и написа благо обръщение до своята половинка:

„ Ами приятели… ето го и него,това е моето момче. Моят най-хубав другар и моята сродна душа. Разбира ме, даже когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен. “
                             

„ Топ двойка “, „ Бъдете щастливи “ гласят част от мненията под обявата. От персоналния профил на Ферадов виждаме, че двамата със Зори са двойка най-малко от 2019 , след като е и първата им обществена фотография.
                             

Двамата очевидно са неразделни, а Зори даже го е срещнала и с другите участници от формата. Ферадов се вижда на фотосите от играта им на пейнтбол и от изкачването им на Черни връх.
                             

Вчера Непобедимите изгубиха териториалната борба , откакто още при започване на играта аленият тим загуби преднината си, до момента в който Зорница и Фейгин се бореха с люлката и фризбито.  Битката се оказа извънредно сложна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете. Тежко рухване на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до колата за спешна помощ от медицинския екип. Непобедимите не демонстрираха предпочитание за победа и не играха като едно цяло, което ги нарежда на съдбовното второ място.

Кой ще надделее в капитанската борба през днешния ден - Алекса или Филип? Дали ще избере преимущество за племето или персонална полза? Дали съперниците ще се изправят в директна елиминация един против различен? Гледайте довечера първата капитанска борба със съдружници!
                             

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на  и  на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР