Макар че финансовите възможности няма как да зависят от зодиакалния

...
Макар че финансовите възможности няма как да зависят от зодиакалния
Коментари Харесай

Как харчат различните зодии

Макар че финансовите благоприятни условия няма по какъв начин да зависят от зодиакалния знак, отношението на другите зодии към парите може да се дефинира от астрологията.

Овен – Харчи без да мисли

Представителите на зодия Овен обичат да харчат пари, да си купуват нови неща и то без да мислят дали ще успят да платят сметките си със заплатата. Овните живеят за мига и това ги подвежда да профукат и последната си стотинка. Макар че не са една от най-спестовните зодии, в случай че има нещо, което доста желаят, Овните са склонни да икономисват.

Телец – Царят на спестовниците

 Касичка

Телците обичат парите поради сигурността, която им дават. Представителите на тази зодия обичат да си купуват освен скъпи, само че и качествени движимости, поради което са склонни доста да пестят. Повечето Телци нямат проблем да икономисват пари за неща, които да си купят след време.

Близнаци – Харчат без да се усещат

Близнаците нямат никаква дисциплинираност във връзка с парите и са в положение да профукат всичко единствено за ден и то без да се усетят. Представителите на тази зодия заобикалят да желае заеми, тъй като ненавиждат да са подвластни. Но лекомисленото им отношение към финансите постоянно ги слага в такива обстановки.

Рак – Перфектно разпределят финансите си

Представителите на зодия Рак умеят съвършено да разпределят финансите си и рядко се докарват до състояние, в което да са без пари. За тях парите са значими и те деликатно наблюдават къде харчат всеки един лев. Раците не обичат да дават заеми, само че пък постоянно са подготвени да дарят пари на нуждаещите се.

Лъв – Харчи до екстравагантност

Лъвът обича да пилее огромни суми пари както за себе си, по този начин и за обичаните си хора. Хората от тази зодия са безпределно великодушни и задоволяват прищевките на околните си. Лъвовете с лекост харчат парите си, само че те са и царе в тяхното печелене.

Дева – Внимателно проучат преди да харчат

Девите не изпитват наслаждение от това да харчат парите си и по тази причина не го вършат. Те деликатно изследват стоката, която желаят да си купят, а спонтанните покупки не са нещо типично за тях. Девите са склонни да дават заеми, само че няма да ви оставят на мира, до момента в който не им върнете парите.

 Харчене

Везни – Не могат да устоят на красивите вещи

Везните не са от зодиите, които с лекост ще пропилеят парите си, само че те не могат да устоят на красиви движимости като чанти, обувки, часовници и телефони, поради което им е мъчно да провеждат бюджета си. Те не обичат да се занимават с финансови въпроси и с подготвеност отстъпват тази отговорност на различен.

Скорпион – Не харчи за безсмислени неща

Скорпионите не са от хората, които обичат да харчат пари за безсмислени неща, като да вземем за пример цигари. Но за нещо, което им се коства значимо, те са склонни да дадат всички пари, с които разполагат. Силата на тази зодия е, че съумяват да намерят финанси от най-неочаквани места.

Стрелец – Най-големите прахосници

Стрелците са най-големите прахосници в хороскопа. Те постоянно затъват в задължения, защото харченето на пари за тях е занимание. Това, което оказва помощ на тази зодия, е техния мощен шанс, който по магически метод съумява да ги извади от неприятната обстановка.

Козирог – Най-стиснатата зодия

Отношението на Козирозите към парите е повече от рационално и внимателно. Те гледат не се разгръщат отвън чергата си и доста рядко ще дадат на някого заем. Козирозите са най-стиснатата зодия и единствено в изключителни случаи биха услужили на някого с пари.

 Без Пари

Водолей – Между двете крайности

Представителите на зодия Водолей постоянно попадат в двете крайности във връзка с парите. Техният джоб или е цялостен или е изцяло празен. На тази зодия не им се отдава спестяването на пари и избират да вземат заем от другар, когато останат на алено.

Риби – Харчат, само че и пестят

Рибите са зодията, която съумява да реализира най-силен надзор върху своите финанси. Понякога наподобява, че не ценят парите си, като харчат за разнообразни скъпи движимости, само че истината е, че те срещат никакви компликации да икономисват също толкоз огромни суми.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР