Мъка скоро ще залее почитателите на красивата синоптичка Никол Станкулова.

...
Мъка скоро ще залее почитателите на красивата синоптичка Никол Станкулова.
Коментари Харесай

Мъка в ефира на NOVA: Никол Станкулова слиза от екран

Мъка скоро ще залее феновете на красивата синоптичка Никол Станкулова. Слухове приказват, че тя е бременна с второто си дете и се чака скоро да слезе от екрана.

Синоптичката на Нова телевизия в последно време върви с все по-широки облекла и с това поражда подозрения, че е в очакване на бебе.

Ако се окажат правилни слуховете, двете й деца ще имат тъкмо 3 години разлика. Момиченцето, с което Никол подари своя фаворит Теодор Минев, пристигна на бял свят на 11 ноември 2018 година – празника на Свети Мина. Майката кръсти детето Теа – на баща му, който е наследник на банкера Цеко Минев.

Съдейки по типа на Никол сега, второто бебе също най-вероятно ще пристигна на бял свят в края на есента, тъй че рождените дни на двете деца ще са на близки дати, написа Уикенд.

През цялото време на първата си бременност Станкулова отхвърляше да приказва за бебето, което чака. В обществените мрежи тя публикуваше остарели фотоси, които заблуждаваха, че може и да не е бременна. По малкия екран пък се появяваше в необятни рокли, които скриваха измененията във фигурата й.

Това не беше мъчно, защото Никол до последно остана стройна и слаба и единствено наедрялото й коремче можеше да издаде, че скоро ще става майка. Но под необятните рокли то едвам се забелязваше, а когато към този момент нямаше по какъв начин да се скрие, синоптичката слезе от екран.

Дори когато бебето се роди, майката резервира в общественото пространство цялостно безмълвие по тематиката, като и до през днешния ден не е посочила фотография на своята дъщеричка. Само на първия й рожден ден си разреши да показа своето неспокойствие с думите: „ 1 година! Дори не бях подозирала какъв брой е мощна майчината любов, колкото и тривиално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на назад във времето! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния миг за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате”.





Сега Никол сякаш се движи по същата скица, както преди 3 години.

Тя още веднъж потегли с облекла с висока талия или в рокли, които изцяло скриват очертанията на фигурата й. В същото време съвсем е спряла да разгласява фотоси в обществените мрежи или, в случай че въпреки всичко пусне нещо, това нормално са остарели фрагменти. Прави усещане, че другояче скромният й бюст в този момент е много по-пищен от нормално и от време на време се постанова гардеробиерите в Нова тв да прихващат деколтето й с безвредни игли, с цел да не се отвори пред камерите.

В последно време Станкулова все по-рядко се появява на екран, което в допълнение подхранва слуховете, че е бременна. Ако тези съмнения се оправдаят, нищо чудно скоро синоптичката изцяло да се отдръпна от работа. За благополучие на почитателите й, тя е амбициозна и надали ще остане в майчинство доста дълго откакто роди. С първото си дете се върна пред камерите едвам 4 месеца след раждането. Смята се, че е останала у дома единствено толкоз, колкото й е било нужно, с цел да влезе във форма и да може да застане умерено пред камерите. Тази скица най-вероятно ще се повтори и с бебе номер две.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР