Мажоритарният собственик на Наско Сираков заяви, че няма причина сините

...
Мажоритарният собственик на Наско Сираков заяви, че няма причина сините
Коментари Харесай

Сираков: „Няма причина Левски да не вземе лиценз“

Мажоритарният притежател на Наско Сираков съобщи, че няма причина сините да не вземат лиценз.

„ В последната година Левски изплати доста задължения към клубове, футболисти и компании, като огромният губещ бе Национална агенция за приходите. Това съм го казвал и в диалози с тях. Но без да погасим другите отговорности, Левски нямаше да вземе лиценз и към този момент нямаше да го има. Направихме първата стъпка, като отворихме сметка, от която всичко до стотинка отива в Национална агенция за приходите. За 10-12 дни са събрани 188 хиляди лв.. Благодаря още веднъж на нашите последователи. Все още не съм трансферирал 30% от акциите на клуба на Тити Папазов, само че към този момент приказвах с него и той на момента се съгласи 10% от тези акции да бъдат пуснати в продажба “, сподели Наско Сираков.

„ Във вторник ще дадем конференция със Станимир Стоилов и още един член на Надзорния съвет на клуба – Петър Ганев. Тя е по избор на господин Стоилов и е да се изнесат данни за натрупването на задълженията на клуба през последните години. Тогава ще можете отново да дойдете с картечниците, а ние ще отговаряме “, съобщи притежателят на сините.  Той добави, че клубът няма да заплати нито стотинка на Васил Божков, защото Божков не изисква категорично това.
Левски има 11 800 000 задължения към Национална агенция за приходите
Дълговете на Левски към Национална агенция за приходите са в размер на 11 800 000 лв. към 1-ви март. Това заяви финансистът Венцислав Димитров. „ Този дълг става безспорен приоритет за клуба. За страдание, не може да се заплати едновременно, тъй като няма от кое място да ни паднат 20 милиона лв.. Споразумението, съгласно което Левски е трябвало да заплаща по 143 хиляди лв. на Национална агенция за приходите всеки месец е изтекло “, сподели той.

Сираков разгласи, че има интерес към новата емисия от акции както от физически лица, по този начин и от юридически. Той добави, че Левски е подготвен с нови стъпки за погасяването на дълга.Те ще ще бъдат оповестени до края на месеца.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР