Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че е преговарял

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че е преговарял
Коментари Харесай

Наско Сираков: Аз съм мажоритарният собственик на Левски! Да си го набият в главите! Няма да дам акциите!

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков съобщи, че е преговарял със Станимир Стоилов повече от час след решението на експерта да напусне клуба.

" Случиха се непредвидени събития в клуба. Станимир Соилов безусловно ненадейно напусна преди най-важната фаза на шампионата и мача с ЦСКА. С него напусна целия му екипи и шефа на ДЮШ.
 Станимир Стоилов одобри предлагането на Тръста за акциите на Левски!
Станимир Стоилов одобри предлагането на Тръста за акциите на Левски!

На ход е Наско Сираков

Голям удар и в най-лошите си мисли не съм си мислил, че това може да се случи. Треньор на Левски до края на сезона ще бъде Елин Топузаков. Последно говорихме над един час в понеделник. Предложих му, че в УС ще вкараме човек от почитателите. Той ме пита присмехулно човек от сини сърца ще вкараш ли? Аз му споделих, че ще е от сдружението.

Не може човек да е изпълнителен шеф да се държи надменно с хората, които избавиха клуба. Всичко което имаме сега нямаше да се случи, в случай че не беше генералния спонсор. Абсолютно недопустимо е да ограничаваш да има някакъв надзор от тяхна страна. Освен това и арогантното отношение и към мен. Дори е имало миг, в който Стоилов го е пращал дами се извини.

Не мога да държа в надзорния съвет хора, които блокират работата на клуба. Ако Мъри желае да се върне, вратата е отворена за него. Ако желае още на следващия ден да води тренировката. С него проблеми персонални нямам. Няма едно решение, което да са взели и ние с генералният спонсор да сме бламирали. Каквото желаят, сме го изпълнили. Имало е и решения, които са взимали без да са съветвали с мен.
 Снимка 614074
Източник:

Винаги съм имал поради за това, какъв брой мощно и съществено заставам зад него. Дори след 11 мача с неприятни резултати, не ми е минало през главата да го освободя. За този състезател става въпрос. Ако в понеделник заран ме бяха послушали, този състезател щеше да е в Левски. Разговарях с Тодор Симов и му предложих да остане като началник на школата. Той желае да е старши треньор и му пожелах триумф. Говорих и с Мечо. От моя позиция съм направил всичко за Мъри, като неговото мнение несъмнено е друго.

Имал съм такива диалози. На мен също ми е казвал, че не идва благополучен на работа, само че неговите доводи са верни. Не може да се настройваш от думите на различен човек против генералния ни спонсор, в случай, че те не са се намесили в нито едно управническо решение на клуба. Да пришиваш Даниел Боримиров за мен е несериозно.

Този клуб и досега се ръководи от Ивайло Ивков като изпълнителна власт. Ще направя одит на всички анекси съглашения, които са подписвани в последната една година и ще го направя незабавно след празниците. Когато пристигнах имахме единствено една оферта за по един милион на година за пет години. Аз намирам спонсор, който дава четири пъти повече и стават за един месец неприятни.

Да подавам акциите на клуба и любимците на България да ръководят с 10%?. Няма да стане. Аз към този момент не съм страж на акциите, а съм мажоритарният притежател, да си го набият в главата. Искам рано или късно Левски да стане тим на последователите, само че не да израждат тази концепция.
 Сираков: Безумно е треньор да напусне, тъй като изпълнителният шеф си потегля
Сираков: Безумно е треньор да напусне, тъй като изпълнителният шеф си потегля

Аз също нямам пояснение по какъв начин за девет месеца се стигна до този разпад, разяснява той

Това е огромен позор. Никога в международната футболна история не се е случвало старши треньор да напусне клуба, тъй като изпълнителният шеф е освободен. Преди година и половина Станимир Стоилов не ми е поставял условия той да дефинира кой да бъде изпълнителен шеф. Ако беше го направил, щях да се съглася. Но отново споделям - това е огромен позор.

Няма нито едно решение за година и осем месеца, откогато Стоилов е пристигнал, едно решение няма, което те да са взели и то да е неодобрено от мен или генералния спонсор.

Говорих с Мило Борисов и му споделих, че в този момент е моментът да дадат пари напред. До две години Левски отново ще е на облага и внезапно те станаха неприятните. Вече не съм страж на акциите, аз съм мажоритарният притежател на Левски, да си го набият в главите. Като не си платя членския импорт, ще отпадна от " Левски на левскарите ", а аз нямам никакво желание да го заплащам. Това е мой план, а те от месеци се обръщат против мен.

Това е провален план, мой план, а те от месеци се обръщат против мен. Обявих го преди две години и осем месеца още, че когато Левски си стъпи на краката да стане тим на последователите. Само че не да ми израждат тази концепция и да се изтъпанят с лицата си седем индивида в Управителния съвет, а " сините " почитатели не могат да ги гледат ", сподели Сираков.
 Наско Сираков напуща
Наско Сираков напуща " Левски на левскарите "

Той към този момент разгласи, че няма късмет да трансферира притежаваните от него дялове на клуба на него
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР