Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се е обадил на

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков се е обадил на
Коментари Харесай

Сираков звъни на пожар, задава ли се продажба?

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков се е обадил на мениджъра на Хосе Кордоба и го е привикал незабавно в България, научи БЛИЦ. 

Агентът незабавно се е отзовал и към този момент е в София за диалози с управата на " сините ". Той е кацнал на българска територия по обяд. В 16:00 часа е стартирала срещата сред тях. На нея участват и още трима души - двама българи и още един чужденец, оповестява Блиц. 
-->
По-рано стана ясна потребността от спешни действия на Сираков и компания след провалената договорка с " Юнайтед Груп ". При очертаващия се банкрут на Левски временното спасение е да бъдат продадени някои от футболистите. Интересът към Хосе Кордоба е най-сериозен. Блиц вече осведоми, че са отхвърлени предложения за панамския национал от Сочи и Брьондби. Трансферният пазар в Дания затвори, само че в Русия е отворен до 22 февруари.

 José Córdoba.jpg

Очаква се " сините " и колегите им от Сочи да договарят за Кордоба, което може да се случи още довечера.   

На " Герена " желаят да изслушат от мениджъра на панамския национал и какви са другите предложения към клиента му. Не е изключен вид и за продажбата му в Турция. Пазарът в южната ни съседка е отворен до 18 февруари. Вариант е и Съединени американски щати, където трансферният прозорец затваря чак на 24 април.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР