Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор Иво

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и изпълнителният директор Иво
Коментари Харесай

Започна Общото събрание на Левски, Сираков и Ивков дойдоха заедно

Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков и изпълнителният шеф Иво Ивков дойдоха дружно на стадион " Георги Аспарухов ", където ще се организира Общо заседание на клуба.

Очаква се да стана ясно дали ще има смяна в управата на клуба, защото Общото заседание е мястото, където ще се преглежда оставката, подадена от члена на Управителния съвет Константин Папазов още през лятото. В момента УС са Наско Сираков, Петър Ганев, Тити Папазов и Венцислав Димитров.

Събранието започна в 11:00 часа и се чака с неспокойствие от почитателите, които се интересуват какво се случва в клуба.

Според " Мач Телеграф " повода е, че там още веднъж царува разцепление, макар апелите и изказванията, че всички са обединени и гледат в една посока. Напротив. Има нечовечен раздор и той е сред двете водещи фигури в клуба - Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Голмайстор номер 1 за всички времена изяви цялостна поддръжка към Мъри след мача със Славия, изгубен с 1:2. Някак ни в чеп, ни в ръкав, тъй като против Стоилов нямаше нито един укор от трибуните. Наско обаче надали ще получи поддръжка от Стоилов през днешния ден, даже и да му е извънредно нужна.

Двамата към този момент не са в един тим, безапелационни са осведомени. Напрежението върви от много време, тъй като Стоилов счита, че той хвърля старания като за трима, а в това време шефовете към него живеят от лаврите от извоюваната през лятото Купа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР