Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори в подкаста Неформално

...
Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори в подкаста Неформално
Коментари Харесай

Сираков: Има обвързани и корумпирани съдии. Лудогорец е толериран отбор

Мажоритарният притежател на " Левски " Наско Сираков приказва в подкаста " Неформално " пред Георги Петков. Той разяснява настоящите тематики към " сините " и български футбол, като остро подлага на критика съдиите, " праща огън " към " Лудогорец ".

Напоследък " Левски " се трансформира в критик №1 на БФС, като на два пъти упорито изиска привикване на избирателен ексклузивен конгрес, промени, обединяване към решена на промени персона за началник, цяла нова тактика, която да се следва...

И стана следващият клуб, обвиняващ съдиите.

" Всички знаем, че в българския футбол се толерират и се съдийства по избран метод на избрани тимове. Да, " Лудогорец " е един от тях. Абсолютно ", заяви  голмайстор №1 на " Левски " в историята.

" На Левски бяха откраднати прекомерно доста точки посредством съдийството. По никакъв метод не сме съгласни, че шефът на съдиите Кашай е основният провинен. Аз мисля, че голямата виновност е в самите съдии, които са безусловно обвързани, подвластни и една част от тях - безусловно корумпирани. Той, Боби може да промени доста неща, в случай че желае. Той съобщи преди една година, че желае да направи промени, но ние промени не виждаме ", добави той, визирайки своя другар и някогашен съотборник Борислав Михайлов, който поддържа на конгреса преди година против Димитър Бербатов.

" Всичко стартира да се трансформира към по-добро, когато съумях да върна предходната година Мъри Стоилов като треньор на тима. Мисля, че в спортно-технически аспект " Левски " израсна доста, което на мен ми дава успокоение и убеденост, че вървим по верния път ", каза клубният началник.

Собственикът на " сините " сподели също, че в никакъв случай не е имал упоритостта за президентския пост в БФС, като засегна въпросът за декларациите на " Левски " против футболната централа.

" Никога не съм имал упоритост да бъде президент на футболния съюз. Винаги съм бил благополучен с работата, която правя за " Левски ", посочи той. - В тази декларация казахме безусловно всичко. Тя не би трябвало да се приема като офанзива към Боби Михайлов. Личностна офанзива към него от " Левски " няма да пристигна в никакъв случай.

Ние нападаме системата и метода, по който се работи в българския футбол. Боби има виновност, че позволява хората под него да си развяват коня и да вършат каквото си желаят. Визирам най-много Съдийската комисия, тъй като всяка седмица се случва Баташкото кръвопролитие за избрани тимове и съвсем всяка седмица за " Левски ". "

Той е на мнение, че в случай че предходният притежател Васил Божков беше останал в клуба, задълженията на " Левски " значително са щели да бъдат изчистени. В същото време Сираков благодари на почитателите, които непрестанно оказват финансова поддръжка на тима. 

" Нашите почитатели нямат нищо общо с другите почитатели в България, това е истината. Начинът, по който показват любовта си към клуба, е невиждан. Няма аналог в българската история ", рече Сираков.

Сираков съобщи, че остава добър другар с Христо Стоичков:

" С Христо се чуваме непрекъснато, обменяме мисли. За някои той е чудноват, само че за мен и до момента е дребният Стоичков, който го взеха 86-а година за първи път в националния тим и който можеше да ти извади очите с капацитета, който има. При нас в никакъв случай не е бил проблем с клубната принадлежност, по никакъв метод. "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР