Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде дълго интервю

...
Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, даде дълго интервю
Коментари Харесай

Сираков: Новият договор на Костов е формалност, оставихме го по бели гащи

Мажоритарният притежател на Левски - Наско Сираков, даде дълго изявление пред сътрудниците от " Дарик ", в което приказва за редица значими тематики, свързани със столичния гранд. Първата от тях бе обвързвана с сегашния ментор Николай Костов. Сираков продължава да държи на мнението си, че няма да заменя опитния експерт.

" Разговаряме за нов контракт на Николай Костов. Формалност е да подпише. Имах цялостно доверие и на предния треньор. След 11 мача без победа не ми е минавало през главата да го променям. Не съм от търпеливите. Едно време сменях треньорите през три месеца. Доволен съм от работата, не съм се трансформирал в това отношение.

Извиних се на Николай Костов, тъй като го оставихме по бели гащи. Истината е, че аз бях приказвал още предишното лято и му бях обяснил какво е финансовото положение на клуба и до каква степен ни се простират опциите. Исках да вземем още 3-4 играчи зимата, само че нямахме тази опция. Отидохме в Турция с 10 юноши, с цел да се води естествен подготвителен развой. Децата са надарени, само че са прекомерно дребни, с цел да могат да носят тази тежест, с която се опитваме да ги натоварим ".
 Емил Спасов ще бъде специфичен посетител на
Емил Спасов ще бъде специфичен посетител на " Синя фиеста " преди мача с Берое

Събитието ще се състои в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР