Мъжкият национален Отбор на надеждата“ записа победа със 7:5 над

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата“ записа победа със 7:5 над
Коментари Харесай

Победа и загуба за „Отбор на надеждата“ в третия ден на световното първенство

Мъжкият народен „ Отбор на вярата “ записа победа със 7:5 над Индонезия и загуба с 5:8 от домакина Съединени американски щати на международното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто, Калифорния. Двата дуела се развиха по еднакъв метод – тотална доминация на българския тим през първото полувреме и значителен спад във формата му през второто.

В дуела с индонезийците „ Отбор на вярата “ поведе през първата част с 5:0, само че през втората добави единствено 2 към своя актив, до момента в който позволи противникът му да означи цели 5 попадения. Срещу Съединени американски щати българските национали водеха на почивката с 5:2, само че до края на мача получиха 6 безответни гола.

„ Отбор на вярата “ към момента е в челото на краткотрайното класиране в група А на обществения мондиал, защото записа две безапелационни победи в първите си мачове в шампионата. Българските национали надиграха поредно Република Корея с 9:2 и Италия с 8:2.

В ранните часове на утрешния ден „ Отбор на вярата “ ще изиграе последните си 2 мача от група А на международния шампионат. От 3:40 часа на терен 2 българският отбор се изправя против новобранеца в групата Пакистан, а от 6:20 часа на терен 1 среща настоящия международен първенец Мексико. Резултатите от тези мачове ще дефинират дали националите ще запазят мястото си в топ 4 на групата, което им отрежда да играят измежду шестнадесетте най-хубави тима в шампионата.

И двата мача ще бъдат излъчени директно в канала на фондация Homeless World Cup в YouTube и в профила й във Facebook. Турнирът се играе на оборудването за американски футбол „ Хорнет Стейдиъм “ в Сакраменто.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР