Мъжкият национален Отбор на надеждата“ запазва шансове за класиране в

...
Мъжкият национален Отбор на надеждата“ запазва шансове за класиране в
Коментари Харесай

„Отбор на надеждата“ запазва шансове за топ 8 на световното първенство и след загуба от Чили

Мъжкият народен „ Отбор на вярата “ резервира шансове за класиране в топ 8 на международното състезание по футбол за бездомни хора в Сакраменто, Съединени американски щати, макар че рано тази заран загуби с 2:9 от настоящия вицешампион в шампионата Чили. Победи в идните мачове на българския отбор от втората групова фаза на шампионата, против съставите на Унгария и Финландия, които са планувани за ранните часове на утрешния ден, биха му обезпечили дебютно присъединяване измежду осемте най-хубави тима на обществения мондиал.

В първата групова фаза на надпреварата „ Отбор на вярата “ срещна 6 противника и записа 4 победи и 2 загуби. С актив от 12 точки българският отбор се класира за присъединяване в разпределението на местата от топ 16. В идващия стадий на шампионата националите попаднаха в група с 4 отбора, като първите два в крайното класиране ще вземат участие в разпределението на местата от 1 до 8 на международния шампионат. Заемането на трета или четвърта позиция автоматизирано им отрежда присъединяване във втората осмица на шампионата.

Двубоите на „ Отбор на вярата “ против Унгария и Финландия ще се играят на следващия ден заран, надлежно от 5:00 и 7:00 българско време, на терен 3 на „ Хорнет Стейдиъм “. Всички мачове на българския отбор се излъчват директно в канала на фондация Homeless World Cup в YouTube и в профила й във Facebook.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР