Мъжете ще могат да раждат деца буквално от утре. Това

...
Мъжете ще могат да раждат деца буквално от утре. Това
Коментари Харесай

Учени: От утре мъжете ще могат да раждат

Мъжете ще могат да раждат деца безусловно от на следващия ден. Това съобщи президентът на Американското сдружение за репродуктивна медицина Ричард Полсън, предава РИА-Новости.

Присаждането на матка в най-скоро време ще стане налично както за мъжете, по този начин и за дамите, сподели той. Специалистът чака, че търсенето на сходен тип интервенция ще бъде доста и свързва това с увеличението на броя на трансгендерите и огромната известност на промяната на пола посредством хирургическа интервенция, осведоми БГНЕС.

„ Вие можете да извършите това още на следващия ден. Има избрани сложности, само че не виждам никакви съществени проблеми, които биха могли да създадат тази процедура невъзможна “, съобщи медикът на годишния конгрес по репродуктивна медицина в Сан-Антонио, щата Тексас.

Полсън означи, че притежателите на присъдена матка ще могат да раждат единствено посредством цезарово сечение. Освен това по време на бременността сходни пациенти ще би трябвало да преминат и курс по хормонална терапия. Към днешна дата са известни 9 сполучливи интервенции за присаждане на матка. Водещи експерти в тази област се считат шведските лекари.
тагове раждане мъж учен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР