Мъжете се влюбват в жените по ред обичайни причини, но

...
Мъжете се влюбват в жените по ред обичайни причини, но
Коментари Харесай

8-те неща, които карат мъжете да се влюбят

Мъжете се влюбват в дамите по ред нормални аргументи, само че последните изследвания на специалисти във връзките могат да ви изненадат с нови данни. Съществуват и 8 странни аргументи за разтуптяване на мъжкото сърце, написа Флагман. Ето в какви дами се влюбват мъжете и за какво:

Жени, които не са прекомерно суетни

Насадено е мнението, че мъжете са привлечени най-вече от хубавици. В актуалния свят, обаче, множеството мъже мислят рационално. Те добре осъзнават, че в случай че стартират връзка с хубавица, ще би трябвало да отделят повече време, старания и пари. За мъжете е по-лесно да построяват връзки с дами, които не държат чак толкоз доста да наподобяват като излезли от фешън списание, тъй като това несъмнено икономисва много неприятности.

Жени, които им припомнят за майките

Всеки мъж в подсъзнанието търси жена, която му припомня за майка му. Всички мъже ще скрият това, само че е самата истина. И, несъмнено, си има елементарна причина, заради която мъжете вършат това: мама наподобява съвършена във всяко отношение.

Жени, които излъчват вярната миризма

Мъжете са доста по-наясно за избора на сътрудник, в сравнение с доста хора мислят. Както демонстрира практиката, дамите имат вяра, че всичко е обвързвано с външния тип и извитите форми. Но вярната миризма постоянно играе основна роля. Ако една жена мирише добре, мъжът несъмнено ще прояви по-сериозен интерес към нея.

Изразителен взор

Всички мъже обичат играта на погледи. И в случай че една жена има и красиви очи, то това несъмнено ще бъде запомнено и ще провокира засилен интерес. Мъжете постоянно обръщат внимание на външния тип. И даже в случай че връзката не се получи, спомените ще останат за цялостен живот. Очният контакт е най-голямото оръжие на дамите.

Жени, които им споделят ползите

Всички знаят, че противоположностите се притеглят. Експертите обаче не са съгласни с това мнение. Те споделят, че сътрудниците са си сходни в доста връзки, просто всеки има избрани мощни и слаби страни. Мъжете постоянно избират за себе си дами, които им наподобяват. И тук приказваме за изцяло разумен метод, тъй като е по-добре да имаш до себе си човек, който изцяло споделя ползите ти.

Огледални жестове

Някои дами знаят, че най-лесният метод да спечелите мъжа е да копирате изцяло жестовете му. Ако го извършите вярно, мъжът няма да забележи нищо и верните асоциации ще останат в главата му. Тази техника от дълго време е потвърдено ефикасна, само че е належащо да се извършва точно.

“Правилен” израз на лицето

Фигурата, извитите форми и обноски постоянно изчезват на назад във времето, в случай че дамата има красиво лице. И тук приказваме най-вече за непринуденост. Мъжете се влюбват най-вече в дами с верни черти на лицето.

Трудно налични дами

Мъжете са ловци. Те желаят да завоюват сърцата на труднодостъпни дами, които другите не могат да имат. Ако се получи, всеки мъж стартира да се усеща извънреден. И най-важното, в случай че една жена държи на себе си и има заслужени искания, мъжът постоянно ще я оцени по-високо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР