Мъжете са нашите герои. Те са смели, силни и уверени.

...
Мъжете са нашите герои. Те са смели, силни и уверени.
Коментари Харесай

10 от най-големите мъжки страхове

Мъжете са нашите герои. Те са смели, мощни и уверени. Но допустимо ли е те да имат някакви секрети страхове? Повечето дами биха отрекли изрично. Но истината е, че и мъжете са човешки същества, а техният непробиваем облик е следващият стандарт, натрапен от обществото. Представяме ви 10 от най-големите мъжки страхове и считаме, че след прочетеното ще ви се стори привилегия, че не сте мъж.

1. Как наподобява тялото им

От напълно дребни дамите стартират да се стремят към идеалното тяло. Те считат, че би трябвало да упражняват непрекъснато и да съблюдават строги диети. Това не важи за мъжете, само че не значи, че те не се тормозят за физическата си форма и не се съпоставят с добре завършените мъже в списанията. Защо тогава биха прекарвали толкоз време във фитнеса? Най-големият им боязън е биреното коремче, колкото и да се преструват, че го харесват.

2. Парите

Парите са едно от най-големите терзания на мъжете. Ролята на осигуряващи финансова непоклатимост им е предопределена. Дори и да няма другарка, мъжът постоянно се тревожи за финансовото си положение.

3. Височината

Една от характеристикте на идеалния мъж е “висок ”. Тогава по какъв начин мъжете да не се тревожат за растежа си? Ако дамите обръщаха по-малко внимание на височината на мъжа, по-ниските момчета щяха да имат по-големи шансове. Размерът не би трябвало да е от голяма важност, в случай че не става въпрос за размера на сърцето му.

4. Другите мъже

Мъжката ревнивост нормално не е толкоз явна като женската, само че вреди на самочувствието им по идентичен метод. Партньорът ви може да наподобява апатичен, когато му разказвате за новия сътрудник с прелестно възприятие за комизъм, само че той към този момент има съперник, с който стартира да се съпоставя. За да заличите страха му, би трябвало да поговорите с него искрено и да му обясните, че няма безусловно никаква опасност.

5. Малък опит във връзките

Мачовците са най-големият призрачен сън на всеки мъж, тъй като ги карат да се пробват да наподобяват като опитни любовници и да лъжат за броя на някогашните си приятелки. Всъщност, и те се опасяват да не създадат нещо неправилно, както дамите.

 10-те най-големи мъжки страхове

6. Окосмяването

Космите по тялото и косата постоянно са проблем за мъжете. Малко косми по тялото – не е задоволително мъжествено. Прекалено доста косми – стряскащо. А плешивостта е най-лошото нещо, което може да им се случи.

7. Храненето

“На диета съм. ” Мъжете чуват тези думи от дамите непрекъснато. Но в случай че един мъж спомене това изречение, би прозвучало много необичайно. Въпреки това, те също имат паники по отношение на храненето си. Те също желаят да са здрави и в добра форма. Просто приказват за това по-рядко.

8. Връзката им

Милиони трудове в женските списания са отдадени на спасяването на връзките. Но в случай че мъжете стартират да го разискват, всички бихме го сметнали за извънредно. Според разбиранията, мъжете са прекомерно “над нещата ”, с цел да се тормозят за дребнотемия като връзките. Но и те желаят всичко с половинката им да е наред, тъй че няма по какъв начин това да не ги тревожи.

9. Бившите на половинката си

Ако в една връзка, дамата е имала повече някогашни сътрудници от мъжа, тогава мъжът би трябвало да се конкурира с тях. Той може да се тормози от по-малкия си опит и това да съсипе връзките им.

10. Емоциите си

“Не плачи! Ти си мъж! ” Това чуват всички мъже от напълно дребни. Родителите им се стремят да ги създадат мощни и способни да защитят околните си. Не знаем дали това е доста добра концепция. По този метод мъжете се опасяват да наподобяват слаби и да демонстрират същинските си страсти.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР