Мъжете над 40 може да установят, че образуват мазнини около

...
Мъжете над 40 може да установят, че образуват мазнини около
Коментари Харесай

Ежедневният 10-минутен навик може да помогне за намаляване на упоритите коремни мазнини при мъже над 40

Мъжете над 40 може да открият, че образуват мазнини към стомаха си, само че има едно просто придвижване, което може да помогне за стопяването им.

Както мъжете, по този начин и дамите изпитват спад в равнищата на хормоните с възрастта. При мъжете равнищата на тестостерон спадат, оставяйки ги податливи на естрогенна доминация. Това води до това, че функционалностите, които разчитат на тестостерона - в това число поддържането на мускулна маса - стартират да понижават. Около този интервал мъжете ще развият мазнини към корема си, които евентуално не са виждали преди, оповестява The Express.

Въпреки това, има решение, което да помогне за ориентиране към упоритата област, медицински билкар изясни, че средата -възрастните мъже могат да се оправят с растежа на корема си. Прост всекидневен десетминутен табиет може да помогне на мъжете да държат мазнините надалеч от тази област.

Медицинският билкар Сиобхан Карол сподели пред GB News: „ Напрежението от работата или напрегнатия фамилен живот може да понижи времето, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР