Мъжете могат да бъдат големи манипулатори и изкусни лъжци, когато

...
Мъжете могат да бъдат големи манипулатори и изкусни лъжци, когато
Коментари Харесай

Има 4 мъжки лъжи, на които жените вярват

Мъжете могат да бъдат огромни манипулатори и изкусни лъжци, когато желаят да впечатлят и смъкват една жена. Те сортират деликатно думите си, с цел да наподобяват мощни, умни и способни. В най-лошия случай, когато нямат какво да кажат, го обръщат в собствен плюс, изкравайки се положителни слушатели нещо, което множеството дами ценят
Не е рядко една дама да се е вързала на думите на ухажора си и след края на “розовия период” да се усеща разочарована или даже излъгана. Ето и защо най-често лъжат мъжете:

Колко мощни и решителни са
Няма нищо по-секси от един убеден мъж, който излъчва мощ и увереност. И до момента в който на първите срещи той може да е инициативният и да ви сътвори чувство за непоклатимост и умна доминация, с течение на времето може да го видите в напълно друга светлина. Представителите на мощния пол на първо място са хора и могат да бъдат доста раними и неуверени, колебаейки се и допитвайки се до вас за мнение и поддръжка.

Как постоянно са практикували безвреден секс до момента
Повечето мъже не обичат презервативите и с цел да склонят партньорката си да ги изтърван по време на секс, постоянно употребяват заучената фраза: “Досега постоянно съм употребил кондом. Само с теб се усещам сигурен и желая без”. Това цели и да накара дамата да се почувства поласкана, че ѝ гласоподават такова доверие, единствено че имайте едно мислено. Няма по какъв начин да ревизирате думите му изключително на момента, тъй че бъдете доста виновни към здравето си и преценете доста деликатно дали ще поемете риска.

Как са постигнали доста и то изцяло сами
Много мъже се хвалят, че са почнали от нищото и са постигнали всичко изцяло сами. В реалност множеството са получили поддръжка от родителите и фамилиите си. Мнозина са имали финансирането си, обезпечено от родителите им, тъй че да вярвате на сходни неистини е повече от наивно.

Как търсят пълноправен сътрудник в една връзка
Той може да ви изяснява дни наред по какъв начин желае умна жена, с която да върви напред един до друг, а откакто влезете във връзка да се окажете пред един от следните два сюжета:
- Той е извънредно доминантен и неговата дума е закон, на който би трябвало да се подчинявате.
- Той става въздържан и ви натоварва с всевъзможни отговорности и отговорности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР