Мъжете лъжат, жените лъжат. Всички понякога лъжем. И той най-близките

...
Мъжете лъжат, жените лъжат. Всички понякога лъжем. И той най-близките
Коментари Харесай

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Мъжете лъжат, дамите лъжат. Всички от време на време лъжем. И той най-близките си хора.

Няколко са нещата, за които мъжете нормално ни икономисват истината. Не го споделяме, с цел да ви сътворяваме напрежение и да ви караме да подозирате половинката си. А с цел да знаете какво е доста евентуално той да крие от вас – даже и единствено тъй като се тормози да приказва и не знае по какъв начин ще реагирате.

Тези типични мъжки неистини в огромна степен са реализуем проблем. Това, което можете да извършите, е да подхванете прям и доброжелателен диалог. Ако подозирате, че обичаният човек ви лъже, попитайте го намерено за следните неща, само че го направете с обич и покажете подготвеност да го изслушате умерено.

Начинът, по който гледа на вас физически

Не са доста мъжете, които ще кажат на приятелката си в прав текст, че коремчето й е почнало да се отпуска и той го вижда. Или че мъхчето над горната й джука му наподобява на чист мустак и би желал тя да го махне… Колкото и да го притегляте, несъмнено има нещо, което тайничко си мечтае да можеше да се трансформират. Може да му кажете, че за вас е значимо да изглеждате привлекателна в очите му и че в случай че нещо го тормози, няма проблем да го обсъдите.

 Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Тук не приказваме за някои мъже, които упражняват напън върху половинките си и упорстват те да се трансформират коренно, с цел да им угодят. Но в дребни дози, такова предпочитание у мъжа е напълно обикновено. От вас зависи какви взаимни отстъпки сте подготвена да извършите.

Проблемите с работата и с роднините

Често мъжете крият фамилните и служебните си драми от дамата до себе си и повода е, че желаят да наподобяват мощни. Иска тя да е уверена, че нейният мачо държи всичко под надзор. Така въпроси като напрежение с новия управител, кавги за парцели с родственици и сходни постоянно остават скрити. Но е доста евентуално в случай че го разпитате тактично, да се радва на опцията да показа с вас. Ако го усещате под напрежение, покажете деликатност и самообладание. И просто питайте.

Бившите, които са му изневерили или са го зарязали

 Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Ако жена му е предизвикала нещо изключително унизително, мъжът мъчно ще си признае за това. Подобни прекарвания нанасят тежък удар по мъжкото его и са травматизиращи, а това ги прави сложни за разискване. Мъжът, който се е оказал излъган или изоставен, евентуално се срами от това и се тормози, че в случай че научите, той би бил презрян във вашите очи. Затова е по-вероятно да замаже с дребни неистини цялата истина за това за какво и тъкмо по какъв начин е завършила връзката.

Шантави полови мечти

Почти няма мъж, който да не си фантазира за нещо по-изчанчено в леглото, само че си мълчи, с цел да не го помислят за “извратен ”. Надяваме се, че вие не сте от дамите, които с лека ръка биха осъдили някой, който обичат, поради желанията му. Ако той от време на време си фантазира за колективен секс, за осъществяване на обществено място или за това да бъде завързан и да играе ваш плебей, това не значи, че е вманиачен или сгрешен.

Както казахме към този момент – окуражете го, питайте, бъдете отворени и подготвени да изслушате, без да съдите. Някои от фантазиите му може да не ви харесат и следователно никой не ви задължава да ги сбъдвате. Други могат да се окажат приятна нова добавка към интимния ви живот като двойка.

 Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

Какво мислят приятелите му за вас

Колкото и да ви обича, за един мъж постоянно ще бъде значимо приятелите и роднините му също да ви одобрят. Независимо дали го признава или не. Ако някой негов непосредствен не ви симпатизира изключително, половинката ви евентуално ще премълчи този факт, с цел да не сътвори нежелателен спор.

Травмите му от детството

Това е тематика, която не е доста известна за разискване сред мъжете и дамите във връзка. Ако човек е бил жертва на принуждение в една или друга форма, в случай че е бил мощно изплашен, засегнат, нерешителен или компрометиран, евентуално го крие, въпреки и не преднамерено. Просто сходни прекарвания не са нещо, за което е прелестно да си спомняме. Само че доста постоянно тези травматични прекарвания не престават да работт в нас на подсъзнателно равнище и да стават причина за избрани поведенчески модели или прочувствени реакции.

Затова в случай че желаете да опознаете мъжа до себе си същински, дайте му опция да показа с вас и тези неприятни, само че сериозно значими детски прекарвания.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР