Мъжете, които правят малки крачки, са с 40 процента по-застрашени

...
Мъжете, които правят малки крачки, са с 40 процента по-застрашени
Коментари Харесай

Мъжете, които правят малки крачки, са по-застрашени от еректилна дисфункция

Мъжете, които вършат дребни крачки, са с 40 % по-застрашени от еректилна дисфункция, тъй като тазовите им мускули са по-слаби, заяви в. "Дейли мейл ".

Японски учени мериха какъв брой са дълги крачките на доброволци, както и какъв брой подвигат краката си, до момента в който вървят. Мъжете с по-малки крачки се оказали по-често наранени от импотентност, в сравнение с с по-големите.

"Силата на мускулите и гъвкавостта на таза и краката са основни фактори за еректилната дисфункция " - сподели ръководителят на проучването доктор Шинго Хатакейама от университета в Хиросаки.

Учените са работили със 324 мъже, като са измерили дължината на стъпките им и са ги оценили по петстепенен интернационален показател за еректилна дисфункция.

"Крачките може да са в съответствие със силата и либидото, а оттова и с тестостерона, от който зависи половата функционалност - сподели проф. Радаж Персад от Бристол, който не е взел участие в проучването. - По-големите крачки евентуално подхождат на по-добра функционалност на кръвоносните съдове или на по-голяма полова убеденост. Движението е доста по-добро за секса от заседналия метод на живот ".

Еректилната дисфункция доста постоянно се предизвиква от стрес, отмалялост, безпокойствие или корист с алкохол. Сред рисковите фактори за нея е и понижената физическа интензивност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР