Мъжете и жените се различават един от друг не само

...
Мъжете и жените се различават един от друг не само
Коментари Харесай

7 неща, с които жената изглежда като пълна глупачка в очите на мъжа

Мъжете и дамите се разграничават един от различен освен във връзка с физиологията. Те мислят по друг метод и друго възприемат света към тях. Няма нищо изненадващо във обстоятелството, че от време на време представителите на двата пола не се схващат. Но не постоянно е налице неразбирателство. Понякога мъжете считат дейностите на дамите за глупави и недомислени. За какви дейности се отнася това? Има няколко такива.

Обсъждате аксесоарите си с мъж

Дама може да си купи ново портмоне, чанта, червило, шал. Мъжът няма да й каже нищо за това. Но той ще се ядоса, в случай че дамата го нервира с часове наред с въпроси дали покупката е красива, дали той харесва нейния избор, дали аксесоарът й подхожда. За такива диалози тя има другари.

Умалителни обръщения

Ако дамата се лигави с дете, това е възможно и даже сладко. Но в случай че тя непрестанно се обръща към мъжа с гальовни псевдоними, в случай че не може да се държи умерено и естествено, това ще бъде много досадно. Мъжът няма да хареса, че го бъркат с малко момче, че се пробват да го създадат не сътрудник, а наследник.

Харчене на пари

Мъжът откровено не схваща за какво избраницата му непрекъснато се нуждае от различен чифт обувки, за които е купила нова рокля, когато има огромен брой от тях, закачени в дрешника си. Той ще бъде изключително нервиран от обстоятелството, че за всички тези неща тя харчи не личните си пари, а неговите.

Изборът на обувки в цвета на лака

Или цвета на колата, червилото. Мъжът няма да разбере за какво трябват толкоз старания да търсите обувки, подобаващи за това, на което никой няма да обърне внимание.

Засилен интерес към някогашната му

Ако дамата непрекъснато пита мъжа за това с кого се е срещал преди, това ще го вбеси. Мъжете не обичат да разискват минали връзки, те избират да не помнят за тях.

Въображаема беззащитност

До дамата мъжът желае да се усеща самоуверен, тъй че тя би трябвало да трансферира някои отговорности на него. Но и не трябва да флиртува и прекалява с безпомощността. Никой няма да хареса да бъде към жена, която не може да помогне на мъж за съществени неща.

Неточност

Има мнение, че една жена би трябвало да закъснее за срещи, да накара мъжа да чака. Но в действителност мъжете не търпят чакането, не обичат неточността. Никой мъж няма да разбере за какво една жена си прави косата в продължение на един час и не бърза за среща, която е била авансово планувана.

Селфита на всеки 2 минути

Ако възнамерявате да запечатате срещата ви с селфита, но-добре се откажете незабавно. Мъжете побесняват от непрекъснатото снимане, спиране на диалога и явната липса на интерес към самите тях. А появяването им из обществените мрежи в 249 фрагмента напряко ги кара да настръхнат.

Всички тези неща ще вбесят мъжа. Не експериментирайте, рискувате връзката си. По-добре е да избягвате тези дейности и да поддържате естетика в двойката
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР