Мъжът й Джордже Михалевич е бил разстрелян в луксозния си

...
Мъжът й Джордже Михалевич е бил разстрелян в луксозния си
Коментари Харесай

Наталия Гуркова - вдовица за милиони + кой беше застреляният Джордже Михалевич


Мъжът й Джордже Михалевич е бил разстрелян в първокласния си автомобил " Порше " в град Бедфордвю в ЮАР покрай Йоханесбург. Въпреки милионите си и опитите за покушения против него, черногорският предприемач не е имал защита със себе си.

Самата Наталия Гуркова е в София и тук я настигнала черната новина.

Наталия и Джордже имат благополучен брак към този момент 15 години. Въпреки слуховете и непрекъснатите раздели двамата демонстрираха любовта си и съвсем непрекъснато бяха дружно. Двамата постоянно пътуват на първокласни почивки, като оставят двете си деца на грижите на свекървата, която с наслада анулира Наталия в гледането на децата.

Малко след сватбата им Джордже подари на Гуркова първокласен магазин за бижута в ЮАР, който тя да ръководи и го прави много сполучливо през годините. Основния бизнес на сърбина бе търговия с диаманти. Именно това са и версиите за неговото ликвидиране. Богатството им главно е в скъпоценни камъни, които Гуркова колекционира през годините. Според клюки тя има бужата на стойност над 8 милиона евро, написа ПИК.

Отделно от бижутата на Гуркова, мъжът й също имал забележителна сбирка от скъпи мъжки играчки като часовници и копчета за ръкавели с диаманти, с които се кипрел по всемирски събирания. Богатството на Гуркова пък е прибрано в специфичен банков сейф, достъп до който имат единствено тя и към този момент починалият й брачен партньор.

От няколко години Гуркова живее в България, откакто бе изработен опит за похищение на щерка й. Именно тогава двамата родители са взели решението, че у нас фамилията ще е на несъмнено място. За да е близо и до брачна половинка си Гуркова отскачаше постоянно до Черна гора или на първокласна отмора, с цел да могат да скрепяват любовта си.

В началото на годината двамата се завърнаха в ЮАР, където е била и първата им среща, с цел да седнат на същото диванче където преди 15 години са си създали първата фотография като двойка, похвали се тогава някогашната топ моделка. " Моите пожелания са единствено сбъднати фантазии! Годините минават, само че усмивките остават! " - гласи текстът към фотосите, написа тогава Наталия Гуркова.

Джордже Михалевич е прочут бизнесмен, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Известен е още като „ Джордж Холивуд” и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Съпругата му Наталия Гуркова разбрала едвам преди часове за кончината на мъжа си, така като тя останала в България. Болката била още по-голяма, защото двамата се видели за последно към 13 септември. Тогава фамилията се появи на разкриване на столичен нощен клуб, като всички установяваха, че макар 15-те години от връзката си, любовта сред тях е освен още жива, само че и по-силна от всеки път.

Медиите са разделяли двойката по няколко пъти в годината. Например през настоящата 2018 на Гуркова й се наложи да опровергава десетки пъти сходни новини. Направи го посредством хвалби освен с почивката в Дубай, само че и на о-в Пукет, Тайланд през март, където пръскали по 4 бона на вечер. И това не е всичко. Джордже й подари апартамент там, а по-късно я заведе да отпразнуват дружно рожденния й ден през май в Кан, където пръсна близо 15 бона за една вечер, с цел да я зарадва. През юли й подари ултра първокласен и безценен пръстен „ Картие “ за близо 30 000 $. Посетиха и Венеция.

Друга версия сочи, че двамата е нямало по какъв начин да стигнат до бракоразвод, защото са имали съглашение – бракът им да бъде отворен и всеки един от тях да се среща и с други интимни сътрудници. И без това живеели на разнообразни континенти и се срещали единствено на сантиментални воаяжи. След почивките хубавицата незабавно се прибирала в София, а Михалевич отлитал за ЮАР, напомня HotArena.

Мис България 1998 постоянно е засичана с непознати мъже из столичните заведения за хранене, като желаните от нея видове са от родния ъндърграунд. Във аферите й, които тя назовава „ другарства “, са взели участие Сашо Майонезата, митничаря Иво Бързия, мургавия под земята необут Киро Японеца и Димитър Вучев – Демби, който е най-голямата й обич още от младостта. Клюки се носеха, че се е натискала и за леглото на Ангел Свинаря. Вече починалият Джордже не оставал по-назад и също си имал любовници.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР