Мъжът, виновен за смъртта на Джон Ленън, твърди, че чувства

...
Мъжът, виновен за смъртта на Джон Ленън, твърди, че чувства
Коментари Харесай

Разкайва ли се убиецът на Джон Ленън за престъплението си?

Мъжът, отговорен за гибелта на Джон Ленън, твърди, че усеща „ от ден на ден и повече позор “ поради осъщественото от него ликвидиране.

Тези думи обаче не трогнаха членовете на комисията, която за 10-ти път отхвърля освобождението на Марк Дейвид Чапман .

Неотдавна килърът на Ленън все не показваше признаци на разкайване, като през 2014 година Чапман продължава да се хвали с добре плануваната подготовка на закононарушението. „ Онази ярка светлина на популярност, срам и популярност беше там. Не можех да ѝ устоя “ , споделя той на управляващите преди 4 години.

63-годишният американец към този момент 20 години излежава присъда в Ню Йорк. Държавната съвет за освобождение от отговорност още веднъж отхвърли опрощение с основанието, че „ ще бъде несъвместимо с благосъстоянието и сигурността на обществото, а по този метод ще заплаши сериозната същина на закононарушението, подривайки почитта към закона. “

Становището гласи още: „ Криминалното то досие демонстрира, че това е единственото осъществено от теб закононарушение. Това обаче не смекчава твоите дейности. “

 Чапман Ленън The New York Post

Предишното чуване на Чапман беше последвано от митинги в Ягодовите полета, мемориала на Джон Ленън в Сентръл Парк, и към дома на починалия музикант. През август тази година политици и почитатели приканиха да бъде отказано освобождение.

Следващият път, когато Марк Дейвид Чапман ще бъде изслушан, ще бъде през август 2020 година

 Чапман Ленън Getty
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР